ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ολική ανατροπή για Μαρινάκη, Μπέο και… Σία!

Σε συνέχεια των όσων έγιναν γνωστά το βράδυ της Δευτέρας για τους διαλόγους – σοκ του Αιμίλιου Κοτσώνη και του εφέτη-εισηγητή για το σκάνδαλο «Koriopolis», ο Κυριάκος Θωμαϊδης αποκάλυψε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του ΣΠΟΡ – FM 94,6 ότι το βούλευμα για τους «στημένους αγώνες» είναι πολύ πιθανό να κηρυχθεί άκυρο! Ολική ανατροπή για Μαρινάκη, Μπέο και ΣΙΑ! Αίτημα αναίρεσης από πέντε κατηγορούμενους!

Ολική ανατροπή για Μαρινάκη, Μπέο και... Σία!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», η οποία αποκάλυψε τις στενές σχέσεις που είχε ο πρώην συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor1» Αιμίλιος Κοτσώνης, με τον εφέτη Αθηνών Γιάννη Τζιμπλάκη, που ήταν ο εισηγητής του δικαστικού συμβουλίου που εξέδωσε το βούλευμα του σκανδάλου των στημένων αγώνων, με το οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε απαλλαχθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ