ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για το σκάνδαλο «Koriopolis»!

Εξελίξεις και μάλιστα σύντομα, αναμένονται στην υπόθεση «Koriopolis»! Για ποιο λόγο παρεμβαίνει ο Άρειος Πάγος μετά την αποκάλυψη συνομιλιών του εφέτη που απάλλαξε Μαρινάκη; Όλο το ρεπορτάζ στο SDNA.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για το σκάνδαλο «Koriopolis»!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, με την επιστροφή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη, την προσεχή Πέμπτη από το εξωτερικό, αναμένεται να υπάρξει παρέμβαση του ανώτατου δικαστηρίου στην υπόθεση των συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, στις οποίες ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor1» και πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού, Αιμίλιος Κοτσώνης, κανονίζει συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος ήταν ο εισηγητής του δικαστικού συμβουλίου που εξέδωσε το βούλευμα του σκανδάλου των στημένων αγώνωνKoriopolis») τον Ιούλιο του 2015, με το οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε απαλλαχθεί!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.