ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ποια κούραση; Νίκη στο ΣΕΦ»!

Ο Νικ Καλάθης, με δηλώσεις του στο panathinaikos24.gr στέλνει το μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Μιλάει για τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, τους στόχους της ομάδας και την «οικογένεια», στην οποία επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι.

«Ποια κούραση; Νίκη στο ΣΕΦ»!

Το Panathinaikos24 βρέθηκε στη Media Day των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ, και συνομίλησε με τον Νικ Καλάθη. Ο Έλληνας άσος λίγες ημέρες πριν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό, σχολιάζει την απόφαση του να επιστρέψει στο «τριφύλλι» το φετινό καλοκαίρι και αναφέρεται στους φετινούς στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πως αισθάνεσαι που επέστρεψες στον Παναθηναϊκό; Ήταν εύκολη απόφαση να επιστρέψεις;

«Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα ήταν κάτι που ήθελα και νιώθω πολύ καλά που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού για ακόμη μια φορά. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα το να επιστρέψω καθώς το είχα πει από την πρώτη μέρα πως αν επέστρεφα στην Ευρώπη θα ήταν για τον Παναθηναϊκό. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήταν πάντα πολύ καλή μαζί μου όπως και οι συμπαίκτες μου, τους νιώθω σαν οικογένεια πλέον».

Σε σχέση με πέρυσι ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί σημαντικά, είναι ομάδα που μπορεί να φτάσει στο Final Four;

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα εύχομαι μέρα με τη μέρα να γίνει ακόμη καλύτερη και να καταφέρουμε την πρόκριση στο Final Four. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μας όπως και κάθε χρόνο. Οι προσδοκίες για τον Παναθηναϊκό είναι πάντα υψηλές, πρέπει όμως μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα παιχνίδια να μάθουμε τον τρόπο που παίζει ο καθένας μας γιατί είμαστε ακόμη νέα ομάδα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο είναι το δυνατό σημείο του Παναθηναϊκού φέτος;

«Η άμυνα είναι το δυνατό μας σημείο. Αν παίζουμε καλή άμυνα μπορούμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι».

Πως είναι ο νέος κόουτς της ομάδας;

«Είναι πολύ καλός και γνωρίζει πολύ καλά το άθλημα. Σαν παίκτης ήταν θρύλος και ως προπονητής έχει υψηλή μπασκετική ευφυΐα το οποίο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, όπως και μένα σαν παίκτη».

Τα ταξίδια σε Κίνα και Ρωσία σας έχουν κουράσει ενόψει Ολυμπιακού;

«Όχι είμαστε μια χαρά και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπ,ορούμε στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Η κούραση σταματά. Είναι η αιώνια κόντρα, το ξέρουν όλοι κι εμείς θα πάμε εκεί μόνο για τη νίκη».

Ανυπομονείς να ξαναπαίξεις σε ένα γεμάτο από οπαδούς ΟΑΚΑ και να θυμηθείς τα παλιά;

«Πάντα. Κατά την άποψη μου έχουμε τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης και μας στηρίζουν συνεχώς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.