ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο «έλεγχος» Λανγκ, Λιζόν

Τι κάνουν στις ομάδες τους ο Ελβετός κι ο Βραζιλιάνος που το καλοκαίρι ήθελε ο Παναθηναικός;

Ο «έλεγχος» Λανγκ, Λιζόν

Πολύ καλά έχει ξεκινήσει στη Βασιλεία ο Μίκαελ Λανγκ που το καλοκαίρι ήταν πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Ελβετός μετρά 9 συμμετοχές και 2 γκολ με τους πρωτοπόρους της λίγκας κι όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα χάσει το μετάλλιο του πρωταθλητή (το πρώτο της καριέρας του) αφού ο σύλλογός του είναι ήδη στο +7 απ’ τη Γκρασχόπερς.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η καλύτερη που έψαξε ο ΠΑΟ, μιλάμε για ποδοσφαιριστή με «γεμάτες» σεζόν, χωρίς ιστορικό τραυματισμών, σε εξαιρετική ηλικία που παράλληλα έχει αναπτύξει ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, από το 2009 έχει σκοράρει 18 (!) φορές μόνο στο πρωτάθλημα, νούμερο εξαιρετικό για ακραίο οπισθοφύλακα.

Όσον αφορά τον Ολλανδό, Ρούμπεν Λιζόν, που άρεσε στον Γιάννη Αναστασίου, βολοδέρνει με την Βίλεμ (έχει δοθεί δανεικός από τον Άγιαξ), έχοντας παίξει 4 παιχνίδια (2 ως βασικός) την ώρα που η ομάδα του βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.