ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μετάλλια στη σκοποβολή

Σημαντικές διακρίσεις για τον σύλλογο έφεραν οι αθλητές της σκοποβολής του Παναθηναϊκού.

Μετάλλια στη σκοποβολή

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ο Παναθηναϊκός A.O.  και συγκεκριμένα το τμήμα σκοποβολής, διοργάνωσαν αγώνες Α’ κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα, οι οποίοι στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία με τον αριθμό των αθλητών να ξεπερνά τους 80 (82) από 14 συλλόγους. Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από 20 αθλητές σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Πιο αναλυτικά είχε 10 αθλητές στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδεών, 1 αθλητή στο Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων, 4 γυναίκες στο Αεροβόλο Πιστόλι, 1 στο Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών και 5 (!!!) αθλητές στην κατηγορία Παίδων Α’.

Η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν αρκετά ικανοποιητική με τον Μάνο Παπαθωμά να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, τον Δημήτρη Αγγέλου επίσης χάλκινο στο αγώνισμα του αεροβόλου τουφεκίου ανδρών και τα παιδιά της ομάδας να κατακτούν και τα 3,  μετάλλια (Λουκόπουλος Κων/νος, Λουκόπουλος Ηλίας και Αναστασία Τουμπέκη).

Σε ομάδικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το χρυσό  στο αεροβόλο πιστόλι ανδρων. Η αγωνιστική δραστηριότητα του σταθερού στόχου θα αυξηθεί και ελπίζουμε ότι όλοι οι αθλητές μας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ανεβάζουν τη σημαία μας ψηλά.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.