ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

To άλλο με τα… γαυροmedia το ξέρεις;

Γελάει η πλάση με τους ισχυρισμούς των Αγγελόπουλων «εμείς δεν έχουμε δικά μας media». Μια ματιά να ρίξει κανείς στα ερυθρόλευκα Μέσα τις τελευταίες ημέρες και θα καταλάβει ότι κι’ αυτός ο μύθος καταρρίπτεται. Γράφει ο «Ψυχίατρος».

To άλλο με τα… γαυροmedia το ξέρεις;

Οι Αγγελόπουλοι είναι τύποι που εκτός από το να ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό περισσότερο κι από τον Ολυμπιακό, έχουν μονίμως μια καραμέλα να… πιπιλάνε. Κι αυτή αφορά τα media και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει την εφημερίδα «Πράσινη».

Πόσες φορές έχετε ακούσει την ατάκα «εμείς δεν έχουμε δικά μας media», από τα… καλά παιδιά (να βήξω τώρα ή μετά;) του ελληνικού μπάσκετ; Α Π Ε Ι Ρ Ε Σ! Επειδή, όμως, εμείς δεν είμαστε χαχόλοι, επειδή δεν τρώμε χορταράκι, όπως μπορεί να γίνεται κατά Πειραιά μεριά, ας πούμε τα πράγματα όπως έχουν κι ας στεναχωρηθούν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι. Πάντα η αλήθεια πονάει, άλλωστε…

Εχετε δει τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα Μέσα του Ολυμπιακού; Εχετε δει ότι όλοι μα όλοι στα ερυθρόλευκα έντυπα και όχι μόνο ασχολούνται με τη διαιτησία του ντέρμπι του ΣΕΦ; Ναι, μη γελάτε! Με τη διαιτησία, που ήταν πιο αθόρυβη από ποτέ! Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται. Αλλά ξέχασα… Σύμφωνα με το διοικητικό δίδυμο του Ολυμπιακού, αυτοί δεν έχουν media. Να μας θυμίσουν, όμως, πότε η «Πράσινη» έγραψε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «αυτός ο πρόεδρος δεν αξίζει τέτοια πίκρα», όπως είχε κάνει ο «Πρωταθλητής»!  Ναι, μωρέ, μια απ’ αυτές τις εφημερίδες που λειτουργούν ως γραφείο Τύπου των Αγγελόπουλων, αλλά…  «εμείς δεν έχουμε δικά μας media». Αφήστε, λοιπόν, την κοροϊδία και αυτή την προπαγάνδα να την κάνετε εκεί που σας παίρνει. Στους χαχόλους…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.994 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει κάποια στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Δεν μπορεί μια ζωή να μιλάμε για τα… καλά παιδιά και αυτοί να λειτουργούν υπογείως. Κάποτε ήταν οι συνεχείς γκρίνιες, μετά περάσαμε στις λεκτικές επιθέσεις, έπειτα στις χειρονομίες στο ΣΕΦ και τώρα στην καθημερινή προπαγάνδα. Η διαφορά μας ξέρετε ποια είναι; Ότι εμείς κάνουμε κριτική και μάλιστα έντονη όταν η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάνει, κατ’ εμάς, λάθη. Στους Αγγελόπουλους ποτέ και για κανέναν λόγο, κανείς δεν λέει το παραμικρό. Είναι, βλέπετε, οι… Αγιοι του Πειραιά!

Για να τελειώνουμε…

Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πέσει στο επίπεδό τους κι απ’ ότι βλέπουμε δεν το κάνει.. Οι «πράσινοι» κοιτάζουν την ομάδα τους, απολαμβάνουν τα «παπαγαλάκια» που ρίχνουν, μέσω της διαιτησίας,  άλλοθι σε Σφαιρόπουλο και παίκτες στη διαιτησία για το ντέρμπι του ΣΕΦ και… τα καλύτερα έρχονται! Τα λέμε στο ΟΑΚΑ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...