ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης blogαρει στο panathinaikos24.gr!

Ο Δήμος Δερμιτζάκης κάνει… πρεμιέρα στο panathinaikos24.gr, blogάροντας για την ομάδα πόλο του «τριφυλλιού», ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στο τμήμα.

Ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης blogαρει στο panathinaikos24.gr!

«Γεια σας,

Πρώτα απ’  όλα σας καλωσορίζω στο blog μου στο panathinaikos24.gr, όπου θα τα λέμε συχνά, για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού μας.

Αρχίζει μια χρονιά με την ομάδα να κάνει μια νέα αρχή, με νέο προπονητή και πάντα με υψηλούς στόχους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει, όπως πρέπει και αρμόζει στο σύλλογο.

Εκτός του νέου προπονητή, έχουν γίνει και αξιόλογες προσθήκες στο ρόστερ και η ομάδα θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με τη περσινή σεζόν, μετέχοντας και στους δύο τελικούς.

Η προετοιμασία μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ο κόουτς θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να παίξει διαφορετικά η ομάδα, με μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερες φάσεις και υψηλό ρυθμό!

Όπως συνέβη και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, έτσι και φέτος, περιμένουμε εσάς, τον κόσμο του Παναθηναϊκού, να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα άλλωστε.

Εσείς είστε ο πιο σημαντικός παράγοντας, μας δίνετε κίνητρο και ώθηση στα δύσκολα και εμείς με τη δική σας βοήθεια, δίνουμε σε κάθε αγώνα τα πάντα προκειμένου να κερδίσουμε!

Εύχομαι μια καλή χρόνια σε όλους μας, τα λέμε από κοντά στις πισίνες…!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ