ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τριάρα με Λάμπρου και Στάικο

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού πήραν μία επιβλητική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στο «Γ.Καλαφάτης». Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Τριάρα με Λάμπρου και Στάικο

Το «τριφύλλι» λοιπόν πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Ο Λάμπρου βρήκε μετά από καιρό δίχτυα ενώ δυο γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε ο Στάικος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση των νέων παρακολούθησαν οι Δημήτρης Σαραβάκος, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Γιάννης Σαμαράς.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÍÅÏÉ)

Παναθηναϊκός: Βασίλας, Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγέλου, Τζανουλίνος, Μαυρομάτης, Γ. Αγγελόπουλος, Β. Αγγελόπουλος, Μίγγος, Στάικος, Νιούμαν, Λάμπρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE