ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Παράγκα και όραμα στο φορείο…

Το Πράσινο Μίλι ξαναχτυπά και τους παίρνει όλους... αμπάριζα! Όλη η επικαιρότητα στο... πιάτο σας!

Παράγκα και όραμα στο φορείο…

Στο νέο παράγκα και όραμα που κυκλοφορεί! Πιστή εφαρμογή των κανονισμών! Τραυματιοφορέας στο γήπεδο της Λάρισας έχει όλη την καλή πρόθεση να βγάλει με κομψό και ευγενικό τρόπο τραυματισμένο ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, ο ποδοσφαιριστής αντιδρά χτυπάει τον άτυχο τραυματιοφορέα και τον ρίχνει κάτω!

ImageHandler

Ο διαιτητής της συνάντησης δίνει το καραμπινάτο πέναλτι από τη σαβούρα του τραυματιοφορέα για να μάθει ο ποδοσφαιριστής ότι όταν… γλιστράει ο τραυματιοφορέας οι τραυματισμένοι παίκτες κάνουν τουμπεκί…

Επίσης ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη είδε την κόκκινη κάρτα γιατί όταν τον έβγαλε ο τραυματιοφορέας έξω από τον αγωνιστικό χώρο και τον πέταξε σα σακί… εκείνος τον στραβοκοίταξε… Μάθε μπαλίτσα και κανονισμούς αγόρι μου… Αυτό είναι… fair play και ο ποδοσφαιριστής… παραπαίει…

panathinaikos24.gr-Αμπεντ ΠΑΣ Γιάννινα

Έτσι… βεντούζα… βεντούζα… Δε ξεκολλάμε από την κατάκτηση της κορυφής…

panathinaikos24.gr-Γκιρτζίκης πρόεδρος ΕΠΟ

Αφού μοιάζω με εργολάβο κηδειών ε, είπα να θάψω και την Εθνική ομάδα…

Σπανούλης

Την άκουσα με δύο συνεχόμενες ήττες σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα…

panathinaikos24.gr-ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου!!!

panathinaikos24.gr-Πλατινί

Φέρτε μου λεφτά, στείλτε μου λεφτά, όχι επιταγές μόνο μετρητά!!!

nikokir1

Αγαπούλα δεν έχει σωματικό σεξ πια… Μωρό μου σόρι θα μας πηδήξουν νύχτα μέρα μόνο φόροι….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ