ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε ποιον ανήκουν αυτές οι ξεχωριστές «πράσινες» επικαλαμίδες (pic)

Την επιλογή ενός ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να φορέσει επικαλαμίδες με μία... παιδική ζωγραφιά, μας αποκαλύπτει το βίντεο του επίσημου καναλιού της ΠΑΕ στο youtube από τα παρασκήνια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ποιον ανήκουν αυτές οι ξεχωριστές «πράσινες» επικαλαμίδες (pic)

Με μία παιδική ζωγραφιά στις επικαλαμίδες του αγωνίστηκε ποδοσφαιριστής του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Λεωφόρου, όπως μας αποκαλύπτει το επίσημo κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο youtube με βίντεο που δημοσίευσε.

Η ζωγραφιά είχε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και ανήκει στον  Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος τις φοράει για γούρι, αφού είναι σχεδιασμένες από την κορούλα του!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.