ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκη για Τορίνο, μπορεί την πρόκριση η Οσέρ

Γεμάτη η σημερινή ημέρα, με πολλές στοιχηματικές επιλογές, καθώς υπάρχει φουλ δράση σ’ όλη την Ευρώπη. Θα μας απασχολήσει το Κύπελλο Ελλάδας, όπως και αναμετρήσεις από Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία.

Νίκη για Τορίνο, μπορεί την πρόκριση η Οσέρ

Γεμάτη η σημερινή ημέρα, με πολλές στοιχηματικές επιλογές, καθώς υπάρχει φουλ δράση σ’ όλη την Ευρώπη. Θα μας απασχολήσει το Κύπελλο Ελλάδας, όπως και αναμετρήσεις από Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία. Πάμε να δούμε όσα ξεχώρισε το Betarades.gr. Μη ξεχνάτε ότι επιλογές προκύπτουν και «ζωντανά» στους live αγώνες, όπου έχετε τη δυνατότητα για πιο σίγουρο ποντάρισμα.

Κερδίζει η Τορίνο

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά απ’ την αναμέτρηση Τορίνο – Τζένοα, όπου θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10. Μόλις τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Τορίνο στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Βεντούρα επικράτησε της Παλέρμο (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Μίλαν (1-1 εντός έδρας). Αήττητη παραμένει η Τορίνο στις τέσσερις συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα. Σε αυτές σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μόλις στη μία κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Στοπ» μπήκε στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών που «έτρεχε» στο πρωτάθλημα η Τζένοα. Μετά τις νίκες επί των Μίλαν (1-0 εντός έδρας) και Κιέβο (3-2 εντός έδρας), αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα της Ουντινέζε (1-1), το συγκρότημα του Γκασμπερίνι γνώρισε την ήττα από την Έμπολι το Σάββατο (24/10) με 2-0. Χωρίς νίκη παραμένει η Τζένοα στις πέντε συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα. Σε αυτές σημείωσε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Στις τέσσερις από αυτές δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ σε όλες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προκρίνεται η Οσέρ

Συνεχίζουμε με το Λιγκ Καπ Γαλλίας, εκεί όπου επιλέγουμε την πρόκριση της Οσέρ στο εκτός έδρας ματς με την Τουλούζ σε απόδοση 3.50. Μια πολυτέλεια μοιάζει το Λιγκ Καπ τη δεδομένη χρονική στιγμή για την Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι κάνουν τραγική πορεία στο πρωτάθλημα, μετρούν ρεκόρ 1-5-5, κέρδισαν μόνο στην πρεμιέρα, πορεύονται χωρίς νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές! Η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας είναι κάκιστη, κανείς δε φαίνεται να ασχολείται με το Λιγκ Καπ, αλλά με τον «τελικό» που έρχεται το Σάββατο εντός έδρας με τη Μονπελιέ, παιχνίδι που αν η Τουλούζ δεν κερδίσει, τότε μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις. Και μόνο το γεγονός ότι πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό Κυπέλλου, όπου ηττήθηκε δύσκολα απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν (0-1), τα λέει όλα για την Οσέρ. Πρόκειται για ένα μεγάλο μέγεθος στο γαλλικό ποδόσφαιρο, ομάδα με παράδοση και ιστορία, παίζει πάντα για τη νίκη και τη διάκριση, πόσο μάλλον τώρα πλέον που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία και έχει ένα κίνητρο παραπάνω να κάνει αισθητή την παρουσία της στη χώρα. Πέρυσι τα κατάφερε, θα ήθελε να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο και φέτος. Κοντολογίς, είναι βέβαιο ότι θα «χτυπήσει» το ματς με την Τουλούζ και έχει αρκετές ελπίδες, με βάση το γεγονός ότι ο αντίπαλος φαίνεται να έχει το μυαλό του περισσότερο στο πρωτάθλημα.

Σκοράρουν αμφότεροι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η σημερινή επιλογή μας απ’ το Κύπελλο Ελλάδας είναι το G/G στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πλατανιάς, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.90. Συνεχίζει απτόητο το «τρένο» του Ολυμπιακού, πέρασε και απ’ το Περιστέρι, όπου επιβλήθηκε 1-2 του Ατρομήτου. Η εμφάνιση των ερυθρολεύκων δεν ήταν ανάλογη προηγούμενων, εντούτοις είχαν την ουσία και την αποτελεσματικότητα, σκόραραν με τον Μποτία από δύο στημένες φάσεις και πήραν μάλλον εύκολα το παιχνίδι, έστω κι αν χρειάστηκε να επέμβει 1-2 φορές ο Ρομπέρτο για να σώσει καταστάσεις. Ήταν η όγδοη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους ερυθρόλευκους στη Σούπερλιγκ, πλέον βρίσκονται στο +6 απ’ τον δεύτερο Παναθηναϊκό, «καθαρίζουν» και το φετινό πρωτάθλημα από πάρα πολύ νωρίς. Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του ο Πλατανιάς, πάντα είναι καλύτερο όταν αυτό συμβαίνει μέσω νικών. Δεύτερο σερί «τρίποντο» για τους Κρητικούς στο πρωτάθλημα, πέρασαν απ’ το Αγρίνιο όπου επικράτησαν 1-2 του Παναιτωλικού και έφτασαν τους 8 πόντους. Πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη μια φορά απ’ τους Χανιώτες, ουσιαστικά όμως «έκλεψαν» το παιχνίδι, αφού σκόραραν στο 82’ από ολέθριο λάθος του γκολκίπερ Κυριακίδη.

Με κάλυψη η Ιένα

Πάμε στο Κύπελλο Γερμανίας, εκεί όπου επιλέγουμε το Ιένα +1 (σε περίπτωση που η Ιένα κερδίσει ή έρθει ισόπαλη κερδίζετε, αν χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται) σε απόδοση 2.15. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Ιένα στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα σε αυτές το συγκρότημα του Ούλουτς σημείωσε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στις έξι σημειώθηκε no-goal, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Με τους 25 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά το πέρας 12 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα η Ιένα κατατάσσεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας δύο βαθμούς από την κορυφή. Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Στουτγκάρδη στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Ζόρνιγκερ επικράτησε της Ίνγκολσταντ (1-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χόφενχαϊμ (2-2 εκτός έδρας). Παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Γκλάντμπαχ (3-1 εντός έδρας) και Λεβερκούζεν (4-3 εκτός έδρας). Στις έξι συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Στουτγκάρδη σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

«Διπλό» για Άγιαξ

Ημέρα Κυπέλλου και στην Ολλανδία, εκεί όπου επιλέγουμε το 2 DNB του Άγιαξ κόντρα στη Φέγενορντ σε απόδοση 2.15. Σε εξαιρετική κατάσταση η Φέγενορντ, έχασε μόλις μία φορά σε 10 αγώνες στην 1η κατηγορία της Ολλανδίας και άλλη μια φορά πήρε ισοπαλία. Είναι αήττητη στους τελευταίους 6 αγώνες και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Άγιαξ με 25 βαθμούς. Άνετα θα μπορούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι, αντί να είναι για τους 32 του κυπέλλου να είναι ένα ντέρμπι κορυφής ή τίτλου για το πρωτάθλημα. Σε εξίσου καλή κατάσταση με τους γηπεδούχους είναι ο Άγιαξ. Πιο συγκεκριμένα, σε δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι έχουν κι αυτοί μία ισοπαλία, μία ήττα και 8 νίκες και έτσι ισοβαθμούν στην κορυφή. Σε αντίθεση με την Φέγενορντ, ο Άγιαξ δεν τρέχει κάποιο εντυπωσιακό σερί, καθώς έχει χάσει πρόσφατα 1-2 από της Αϊντχόφεν εντός έδρας και από την Φενέρμπαχτσε 1-0 πριν από λίγες μέρες για το Γιουρόπα Λιγκ εκτός.

Με το Over 2,5 για Σάντος και Σάο Πάολο

Ολοκληρώνουμε τις ποδοσφαιρικές προτάσεις μας με το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Σάντος με τη Σάο Πάολο για το Κύπελλο Βραζιλίας σε απόδοση 2.01. Με ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ έρχεται η Σάντος στη σημερινή ρεβάνς, καθώς το νικηφόρο 1-3 του πρώτου αγώνα τη μετατρέπει σε πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Ακόμα και μία ενδεχόμενη ήττα με σκορ 0-2 δεν είναι ικανή να της στερήσει το πολυπόθητο εισιτήριο. Βέβαια, η γειτονική αντίπαλος μόνο υποτίμησης δεν πρέπει να τύχει, αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση της Serie A, έχοντας συλλέξει αμφότερες από 50 βαθμούς στις πρώτες 32 αγωνιστικές. Ένα… μικρό άθλο ψάχνει η Σάο Πάολο στο σημερινό ματς. Πρέπει να πετύχει τρία γκολ και να μη δεχθεί κανένα, προκειμένου να είναι αυτή που θα “κλείσει θέση” στο διπλό τελικό. Ενδεχόμενη νίκη με σκορ 1-3 στέλνει το ματς στην παράταση, ενώ προκρίνεται με νίκη με δύο γκολ διαφορά και σκορ από 2-4 και πάνω. Το διπλό της Κυριακής επί της Κοριτίμπα έβαλε τέλος σε ένα σερί δύο ηττών και μίας ισοπαλίας για όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο 3-2-3 είναι το σερί στα τελευταία οκτώ “εκτός” για όλες τις διοργανώσεις.

Ανταγωνιστικός ο Άρης στο Καζάν

Πάμε στο μπάσκετ, εκεί όπου επιλέγουμε το +11,5 του Άρη στο εκτός έδρας ματς με την Ούνικς Καζάν σε απόδοση 1.90. Η Ούνιξ έχει βάλει ήδη πολύ καλές βάσεις για πρόκριση, κάτι που ήταν δεδομένο πριν την έναρξη, και πιθανότατα θα είναι και η κορυφαία του ομάδα του ομίλου. Ο Άρης συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις αποδεικνύοντας σε κάθε αγώνα την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Πρίφτης και τις πολύ ταιριαστές επιλογές που έκανε στην δημιουργία του ρόστερ. Προφανές φαβορί η Ούνιξ που με το ρόστερ που διαθέτει είναι καθαρά ομάδα Euroleague. Όμως δεν πρέπει να υποτιμάται ο Άρης που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και κυρίως παίζει άμυνα, κάτι που η Ούνιξ το έκανε πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή με την Άβτοντορ. Το χάντικαπ στους 11.5 πόντους είναι καθαρά αποτέλεσμα της διαφοράς μπάτζετ και της εύκολης νίκης που έκανε η Ούνιξ στην έδρα της Μπάνβιτ. Ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη.

Κερδίζει η ΑΕΚ

Συνεχίζουμε με το Eurocup και θα επιλέγουμε τη νίκη της ΑΕΚ επί της Νίζνι Νόβγκοροντ σε απόδοση 1.80. Η αποστολή της ΑΕΚ στην Πόλη με αντίπαλο την Γαλατασαράι ήταν αδύνατη οπότε απόψε επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και θα ψάξει την πρώτη της νίκη. Η αντίπαλος δεν είναι η πιο «βολική» γιατί η Νίζνι του Μπάγκατσκις, αν και αποδυναμωμένη από πέρσι, είναι εξαιρετική και το απέδειξε προχθές με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Όλοι στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη μετά από πολλά χρόνια και θα έχουν στο πλευρό τους αρκετό κόσμο, όπως έγινε και στην πρεμιέρα με την Κράσνι.

Με το Over 158,5 στη Λουμπλιάνα

Συνεχίζουμε με το Over 158,5 στην αναμέτρηση Ολίμπια Λουμπλιάνας – Βόννη, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.93. Ολίμπια και Βόννη είναι ισόβαθμες με 1-1 και απόψε αναμετρώνται στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας Λιουμπλιάνα. Η Ολίμπια είναι μια νεανική ομάδα που δεν έχει πλειάδα Αμερικανών αλλά μόνο τον Ζακ Ράιτ. Η Βόννη είναι κλασική γερμανική ομάδα που βρίσκει «διαμάντια» Αμερικανούς αθλητές και τους χάνει το επόμενο καλοκαίρι. Από τον όμιλο Α θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η Βόννη θα προκριθεί ενώ η Ολίμπια θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι η επιθετική συμπεριφορά της Ολίμπια ανάλογα τον αντίπαλο. Αν και η Ολίμπια γενικά είναι ομάδα που παίζει άμυνα, όταν έχει απέναντί της γρήγορο, άναρχο αντίπαλο τότε ακολουθεί και συνήθως το κάνει καλύτερα. Έτσι παρουσίασε τα σκορ 98-97 με την Τρέντο και 85-72 με τη Ναντέρ ενώ στην Αδριατική λίγκα τα σκορ είναι πολύ μικρότερα όπως το τελευταίο με την άκρως αμυντική Μπούντουσνοστ από την οποία ηττήθηκε 65-69. Η Βόννη δεν ασχολείται συχνά με την άμυνα, 86 πόντους σκοράρει και 80 δέχεται σε Μπουντεσλίγκα και Eurocup μέχρι σήμερα. Θα ακολουθήσει λοιπόν η Ολίμπια και το ζεύγος μπορεί να επαληθεύσει το Over 158.5.

«Άσσος» για Νεπτούνας

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Νεπτούνας – Κράσνι Οκτιάμπρ, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.02. Η Νεπτούνας απόψε στην έδρα της θα ψάξει την πρώτη της φετινή ευρωπαϊκή νίκη με αντίπαλο την Κράνσυ. Η Νεπτούνας πάντα βγάζει περισσότερη «ενέργεια» όταν είναι εντός, το μάθαμε και πέρσι που αγωνίστηκε στην Euroleague με πολύ δυνατότερους αντιπάλους. Η Κράσνυ είναι ομάδα που βασίζεται στους πέντε Αμερικανούς που διαθέτει με μπροστάρηδες τους Κούπερ, Μίτσελ και Τζόνσον αλλά συχνά παίζει άναρχο μπάσκετ. Ήδη έχει πετύχει ένα «διπλό» στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική και είναι δύσκολο να πετύχει νέο εκτός έδρας θρίαμβο στην πολύ δύσκολη έδρα της Νεπτούνας. Η Νεπτούνας ήδη έχει υποστεί μια ήττα εντός έδρας, στην πρεμιέρα από την πολύ ισχυρή φετινή Γαλατασαράι. Είναι λιγάκι παράδοξο να δίνεται outsidre η γηπεδούχος, έστω και οριακό, οπότε θα πάμε με την έδρα και τη νίκη της Νεπτούνας σε απόδοση κοντά στο 2.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.