ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για τελευταία φορά στο Κορωπί ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου, θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για τελευταία φορά, με σκοπό να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα τρία χρόνια.

Για τελευταία φορά στο Κορωπί ο Αναστασίου

Ο πρώην πλέον τεχνικός του Παναθηναϊκού, θα μεταβεί το πρωί της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» και θα έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», το τεχνικό τιμ, αλλά και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα τρία χρόνια, πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ολλανδία.

Φυσικά το κλίμα θα είναι φορτισμένο στο Κορωπί, καθώς δεν είναι και λίγο το διάστημα που ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας. Άλλωστε και ο ίδιος ο Αναστασίου «δέθηκε» με τον σύλλογο και τους παίκτες, κάτι που φάνηκε και από την τελευταία του δήλωση, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το ζήτημα του νέου προπονητή για τον Παναθηναϊκό, με τον Βέλικο Παούνοβιτς να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το «τριφύλλι». Αν κάτι τέτοιο συμβεί απόψε το βράδυ, τότε ο Σέρβος τεχνικός θα είναι αύριο το μεσημέρι στην Ελλάδα, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αναλάβει τα καθήκοντα του.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνάντηση και με Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αναστασίου σε αυτά τα τρία χρόνια απέκτησε εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, για αυτό και το μεσημέρι της Τρίτης οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και έφαγαν παρέα, παρά τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε μάλιστα και την γνώμη του Αναστασίου για τον Βέλικο Παούνοβιτς, καθώς σέβεται τις απόψεις του γύρω από το ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...