ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Οι δικαιολογίες τελείωσαν…

Ο Βαγγέλης Νεραντζιάς αφήνει στην άκρη την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού και στέκεται σε αυτά που περιμένει πλέον από τους παίκτες…

Οι δικαιολογίες τελείωσαν…

Στην επόμενη μέρα προχωράει ο Παναθηναϊκός, η οποία θα τον βρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τον 38χρονο Βέλικο Παούνοβιτς στην τεχνική ηγεσία. Για την επιλογή του Σέρβου τεχνικού οι όποιες εκτιμήσεις εμπεριέχουν ρίσκο, ωστόσο, ως πρότζεκτ έχει τη λογική του, καθώς είναι προτιμότερο να επιλέξεις έναν ταλαντούχο προπονητή που θα εξελιχθεί με την ομάδα, παρά έναν γυρολόγο που θα έρθει για τα ένσημα. Για το πάνω ράφι δεν μιλάμε, από τη στιγμή που το οικονομικό σκέλος δεν επιτρέπει τέτοιου τύπου κινήσεις, επομένως καλύτερα Παούνοβιτς παρά Φαμπροφερέιρα…

Το σημερινό μας θέμα όμως δεν αφορά τον νέο προπονητή, αλλά τους… παλιούς παίκτες. Το τελευταίο διάστημα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν έπαιζαν ΚΑΙ για τον Αναστασίου ή να το θέσω αλλιώς και πολύ κομψά, δεν θα τους πείραζε η απομάκρυνσή του από τον πάγκο… Όπως είναι συνηθισμένο και επειδή πρακτικά δεν υπάρχει άλλη λύση, αυτός που την πληρώνει είναι ο ένας και όχι ολόκληρη η ομάδα.

Από την επομένη του αγώνα με την Γκαμπάλα έγραφα ότι ο Αναστασίου έπρεπε να αποχωρήσει, αλλά τώρα που αυτό συνέβη τελείωσαν και οι δικαιολογίες… Πλέον όλοι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται να συνέρθουν άμεσα, να ξαναγίνουν μια ομάδα που διψά για νίκες και να «αποδείξουν» ότι είχαν το λιγότερο φταίξιμο σε αυτή την υπόθεση.

Αν έφταιγε κυρίως ο Αναστασίου, ο κόσμος της ομάδας δεν θέλει να ξαναδεί εμφανίσεις σαν κι αυτές της Τούμπας και της Νέας Σμύρνης, όπου οι παίκτες επέτρεπαν (στην πραγματικότητα απλά κοιτούσαν…) στους μέτριους αντιπάλους τους να αλωνίζουν μέσα στο γήπεδο και επίσης θέλουν από αυτούς να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούν στην μάχη της κορυφής.

Αν η μεγαλύτερη ευθύνη για την εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο προπονητής, τότε στον δεύτερο γύρο οι πράσινοι θα πρέπει να δώσουν ένα μάθημα στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι εδώ και δύο μέρες διατυμπανίζουν ότι είναι καλύτεροι από το τριφύλλι! Και γιατί να μην το κάνουν αφού τους έδωσες το δικαίωμα; Και βέβαια η πρώτη απόδειξη πρέπει να έρθει άμεσα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο που ακολουθεί.

Μόνο έτσι θα βρουν το δίκιο τους οι παίκτες και θα ανταποδώσουν σε έναν βαθμό την στήριξη που παίρνουν από τον κόσμο της ομάδας τα τελευταία 2,5 χρόνια. Με λίγα λόγια, αν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν ιδρώσουν τη φανέλα και δεν δώσουν το 100% κανένας Παούνοβιτς δεν πρόκειται να τα καταφέρει, ενώ είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η δική τους ώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE