ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπιέντοφ: «Συγκεντρωμένοι στο στόχο μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ, αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν οι «πράσινοι» κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα, ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα.

Μπιέντοφ: «Συγκεντρωμένοι στο στόχο μας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Ζιέλονα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έχουν τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα, ωστόσο τα έχασαν και τα τρία στο τέλος. Με τη Ζαλγκίρις, τη Μπαρτσελόνα και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν προηγούνταν στα τελευταία λεπτά αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος. Μακάρι να έχουν ανάλογο φινάλε και στο μεταξύ μας παιχνίδι. 

Αγωνίζονται στην έδρα τους και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη γεγονός που τους καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνους. Είναι μια σκληρή ομάδα που παίζει καλή άμυνα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.