ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Το μυαλό μας στον Ολυμπιακό»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίζει με την Ηλιούπολη το Σάββατο, αλλά το μυαλό του Δήμου Δερμιτζάκη αλλά και όλων των «πράσινων» στο τμήμα πόλο, βρίσκεται στον Ολυμπιακό και το μεγάλο ντέρμπι, της μεθεπόμενης αγωνιστικής.

«Το μυαλό μας στον Ολυμπιακό»

«Καλησπέρα σε όλους.

Η ομάδα «απέδρασε» από την πολύ επικίνδυνη έδρα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, παρότι θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς. Κερδίσαμε εύκολα τη Χίο χθες, με το μυαλό μας πλέον να βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Έχουμε συγκεντρωθεί 100% στον «αιώνιο αντίπαλο» μας, παρότι έχουμε ένα ακόμα ματς μπροστά μας, πριν το ντέρμπι, αυτό με την Ηλιούπολη το Σάββατο.

Κάνουμε πολλές ώρες προπόνηση, με μεγάλη ένταση, προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τα στοιχεία του προπονητή μας και να τα περάσουμε στο παιχνίδι μας.

Η ομάδα έχει ταλέντο, έχει τη δύναμη, απλά χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, αλλά και την κατανόησή του, γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα και ψάχνουμε ακόμα να βρούμε τα πατήματά μας, ωστόσο μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα καταφέρουμε αν παρουσιαστούμε όπως θέλουμε και μπορούμε, να επιτύχουμε τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ