ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Κλειδί η άμυνα»

Ο Πέτρος Πρέκας σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr μετά την επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ με 78-40, τόνισε ότι η άμυνα αποτέλεσε κλειδί για να έρθει η άνετη νίκη.

Πρέκας: «Κλειδί η άμυνα»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του τριφυλλιού, τόνισε ότι ο κόσμος είναι η έξτρα δύναμη της ομάδας σε κάθε ματς, ενώ πρόσθεσε ότι οι «πράσινες» θέλουν βελτίωση σ΄ όλους τους τομείς για να έρθουν στο επίπεδο που εκείνος και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ επιθυμεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Για την σημερινή επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Εμείς περιμέναμε να γίνει ένα ντέρμπι σήμερα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα αλλά έτυχε να είναι σε κακή μέρα. Εμείς ήμασταν έτοιμοι, πολύ καλοί στην άμυνα καθώς είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο. Ξέραμε την θέλαμε στην άμυνα μας και αυτό ήταν το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη.»

Για την σημαντική παρουσία του κόσμου και το πώς βοήθησε την ομάδα: «Ο κόσμος τώρα πια είναι κομμάτι της ομάδας. Είναι πάντα μαζί μας, είμαστε όλοι μαζί και ουσιαστικά είναι η έξτρα δύναμη της ομάδας».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που χρειάζεται η ομάδα βελτίωση: «Η ομάδα έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης σ’ όλα τα κομμάτια του παρκέ και στην άμυνα και στην επίθεση. Περιμένουμε στη συνέχεια να παίξουμε ακόμα καλύτερα.  Πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια σ’ όλα τα παιχνίδια και να φτιάξουμε την συνεργασία μας σ΄όλα τα κομμάτια του παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...