ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριγμα η Πουέμπλα, G/G στο ΟΑΚΑ, διπλό η Ρεάλ

Η αγαπημένη μέρα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, η Κυριακή με πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα σε όλα τα πρωταθλήματα και ένα ακόμα πιο… πλούσιο κουπόνι με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει για εσάς τις στοιχηματικές ευκαιρίες της ημέρας.

Στήριγμα η Πουέμπλα, G/G στο ΟΑΚΑ, διπλό η Ρεάλ

Η αγαπημένη μέρα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, η Κυριακή με πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα σε όλα τα πρωταθλήματα και ένα ακόμα πιο… πλούσιο κουπόνι με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει για εσάς τις στοιχηματικές ευκαιρίες της ημέρας. Σήμερα τα φώτα πέφτουν στα ντέρμπι Άρσεναλ – Τότεναμ, Ρόμα – Λάτσιο, Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ – Σάλκε, ενώ από την Ελλάδα ξεχωρίζει η σούπερ αναμέτρηση ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάζετε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, να βλέπετε τα προγνωστικά στη στήλη αριστερά και να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και για τα Casino με Paysafe.

Το σημείο της ημέρας ο Άσσος της Πουέμπλα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το Μεξικό, όπου το νικηφόρο σερί συνεχίζεται και ο στόχος σήμερα είναι να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. Το σημείο που επιλέγουμε, το οποίο αποτελεί και το σημείο της ημέρας, είναι ο Άσσος της Πουέμπλα κόντρα στην Τιχουάνα σε απόδοση 2.00. Η Πουέμπλα υπέστη μια απογοητευτική εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Τζαγκουάρες Τσιάπας το περασμένο Σάββατο, με τον Κριστιάν Καμπεστρίνι να κερδίζεται από τον Λουίς Βενέγκας στο 40′ και στην συνέχεια να αποβάλλεται από το παιχνίδι, για δεύτερη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα του Πάμπλο Μαρίνι ισοβαθμεί με τις Τσιάπας και Βερακρούζ στους 23 βαθμούς, έχοντας και τις τρεις τελευταίες θέσεις των πλέι οφ, γνωρίζοντας πως με τέσσερις βαθμούς στα δυο τελευταία παιχνίδια θα της εξασφαλίσουν τη συμμετοχή. Η νίκη είναι μονόδρομος για το σημερινό παιχνίδι, καθώς πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επικρατήσει στην έδρα της Κερετάρο την επόμενη αγωνιστική.

Σκοράρουν αμφότεροι στο ΟΑΚΑ

Συνεχίζουμε με την αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου η φιλόδοξη ΑΕΚ με τον Πογιέτ για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας υποδέχεται τον Ευρωπαίο και ανεβασμένο μετά την ανατροπή επί του ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.15. Επιτυχές μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ. Η «ένωση» έφυγε αλώβητη απ’ τη «Λεωφόρο» και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σ’ ένα ματς που αν εξαιρεθεί το δοκάρι του Μπεργκ, δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου. Απείλησε μόνο στα πρώτα λεπτά με τον Βάργκας, δε φάνηκε καθόλου επιθετικά στο δεύτερο μέρος, ήταν φανερό ότι ο Ουρουγουανός κόουτς πήγε για την ισοπαλία, άλλωστε οι προθέσεις του έγιναν σαφείς και με τις αλλαγές του. Πήρε ψυχολογία η ΑΕΚ, διότι συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα και κατάφερε να μη φύγει με άδεια χέρια από ένα ακόμη ντέρμπι.

Σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, παίζει στην έδρα της και είναι το φαβορί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θέλει την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Με «τρίποντο» θα μείνει στο -2 απ’ τον Παναθηναϊκό και θα αφήσει στο -5 τους Αρκάδες, συνεπώς το ματς είναι σημαντικό. «Αργά-αργά αρχίζουμε να βάζουμε την φιλοσοφία μας. Αλλά αργά-αργά. Δεν θα κάνουμε δραστικές αλλαγές για να μην μπερδευτεί και ο ποδοσφαιριστής. Εξαρτάται από την αντίληψη των παικτών αν θα γίνει σε μικρό χρόνο ή αν χρειαστεί αυτό μήνες», επεσήμανε ο Πογιέτ. Ευχάριστα τα νέα στο μέτωπο των τραυματιών, καθώς επιστρέφουν μετά από καιρό οι Μπακάκης (ΑΜ) και Τζιμπούρ (ΕΠ 1/0), παρών και ο Αραβίδης (ΕΠ 8/3), που έχασε το ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας. Πάλεψε με το χρόνο και βγήκε νικητής ο Μάνταλος, που όμως λογικά δε θα είναι βασικός σήμερα. Στο κορυφαίο μομέντουμ της μέχρι τώρα σεζόν του βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όπου σκόραραν συνολικά 9 γκολ και δέχτηκαν μόλις 2, είχαν εξαιρετική εικόνα και έφτασαν απόλυτα δίκαια στις επιτυχίες. Η πιο σπουδαία νίκη επετεύχθη την Πέμπτη με το εντός έδρας 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα που κρατά «ζωντανό» τον Αστέρα στη «μάχη» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική (26/11) εκτός έδρας κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, εκεί όπου οι Αρκάδες πάνε για «τελικό».

Σε ό,τι αφορά τη Σούπερλιγκ, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, «καθάρισε» εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ με 2-1 και έφτασε τους 15 πόντους. Εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα της Αρκαδίας, ισοφάρισε γρήγορα (49’) και στο 82’ έκανε την ανατροπή με τον Σανκαρέ. «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε αποτέλεσμα. Έχουμε πάρει τα μηνύματα μας από προηγούμενους αγώνες, όπου πληρώσαμε αδράνειες και λάθη και πλέον τα αποφεύγουμε. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στην αμυντική λειτουργία μας για να δούμε τι θα καταφέρουμε στην επίθεση», επεσήμανε ο Βεργέτης. Ο Έλληνας κόουτς καλείται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Γιάννου, ενώ απών είναι και ο Σκούρτης. Αυτό αφήνει μόνο του τον Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Επιστρέφει ο Τορμένα (ΜΕ 3/0).

Περνάει με νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης

Από την Primera Division ξεχωρίζει η αναμέτρηση Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης, από όπου προκύπτει το «Διπλό» σε απόδοση 2.00. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, θα επιχειρήσει να διευρύνει το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές. Η “βασίλισσα” πήρε μεσοβδόμαδα μία τυχερή εντός έδρας νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως κλείδωσε την πρόκρισή της στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε επίπεδο λίγκας προέρχεται από τα τρίποντα με σκορ 3-1 επί των Θέλτα (εκτός) και Λας Πάλμας (εντός). Αποθεραπεύθηκαν πλήρως και μπήκαν στην αποστολή για το σημερινό ματς οι Τζέιμς Ροντρίγκες και Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Καρίμ Μπενζεμά, από την πλευρά του, πήρε κανονικά μέρος στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, όμως προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, μετά την πρόσφατη σύλληψή του για την εμπλοκή στο σκάνδαλο με το sex tape του Βαλμπουεάν. Τέλος, ο Χεσέ Ροντρίγκεθ συμπεριλήφθηκε και αυτός στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από πόνους στο στομάχι. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος… εκστασιάζεται κόντρα στη Σεβίλλη (19 γκολ). Να τονίσουμε, τέλος, ότι η Ρεάλ έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα (μακράν η καλύτερη άμυνα).

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Άουγκσμπουργκ

Περνάμε στη Γερμανία, από όπου κρατάμε τον «Άσσο» της Άουγκσμπουργκ με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης σε απόδοση 2.20. Στο παιχνίδι της πρόκρισης στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ μπήκε και πάλι η Άουγκσμπουργκ. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Βαϊνζίερλ κατάφερε να επικρατήσει για δεύτερη φορά της Άλκμααρ, αυτή τη φορά στην έδρα του με 4-1. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μπομπαντίγια ο οποίος σημείωσε τρία γκολ (24’, 33’, 74’). Το τρίτο γκολ για την Άουγκσμπουργκ σημείωσε ο Γι (66’). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει το σκορ προσωρινά με τον Γιάνσεν στο 45’. Μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών η Άουγκσμπουργκ συγκέντρωσε έξι βαθμούς ισοβαθμώντας με την Παρτιζάν στο 12ο όμιλο της διοργάνωσης, ενώ βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αθλέτικ Μπιλμπάο. Χωρίς νίκη παραμένει στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα η Άουγκσμπουργκ. Μετά τη μοναδική (μέχρι στιγμής) νίκη που σημείωσε κόντρα στο Ανόβερο (2-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Βαϊνζίερλ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Λεβερκούζεν (1-1 εκτός έδρας) και Μάιντς (3-3 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Γκλάντμπαχ (4-2 εκτός έδρας), Χόφενχαϊμ (3-1 εντός έδρας), Ντάρμσταντ (2-0 εντός έδρας) και Ντόρτμουντ (5-1 εκτός έδρας). Κόντρα στη Μάιντς την προηγούμενη βδομάδα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τα γκολ του Μούτο (18’, 30’), με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με αυτά των Βερχάεγκ (42’ πεν), Κου (50’) και Μπομπαντίγια (81’). Το τελικό σκορ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το τρίτο προσωπικό γκολ του ο Μούτο.

Προβάδισμα η Ίντερ στο Τορίνο

Κλείνουμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με το «Διπλό» DNB της Ίντερ μέσα στο Τορίνο σε απόδοση 1.90. (Draw No Bet: Σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Αήττητη παραμένει η Ίντερ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Μετά τη μία και μοναδική ήττα που γνώρισε, μέχρι στιγμής, από τη Φιορεντίνα (4-1 εντός έδρας) στις 27 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Μαντσίνι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σαμπντόρια (1-1 εκτός έδρας), Γιουβέντους (0-0 εντός έδρας) και Παλέρμο (1-1 εκτός έδρας), ενώ στη συνέχεια κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπολόνια (1-0 εκτός έδρας) και Ρόμα (1-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μεντέλ στο 31’. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πιάνιτς στο 73’.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση της Ιταλίας ο ιδιοκτήτης των «νερατζούρι», Ερίκ Τοχίρ, εξέφρασε για άλλη μία φορά την πεποίθησή του πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης. «Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε πως έχουμε άσχημη αγωνιστική εικόνα. Είμαστε μία σταθερή ομάδα. Βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είμαι πολύ χαρούμενος μέχρι στιγμής», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας για τον προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι, είπε: «Είναι σπουδαίος, μαζί του έχουμε ένα σπουδαίο πρότζεκτ το οποίος θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια».

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...