ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπιέντοφ: «Με όπλο την έδρα μας για την υπερπολύτιμη νίκη»

Στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή (13/11, 21:45), αλλά και στα αγωνιστικά προβλήματα του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε ο Γκόραν Μπιέντοφ.

Μπιέντοφ: «Με όπλο την έδρα μας για την υπερπολύτιμη νίκη»

Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού», μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησαν οι πράσινοι στην Πάτρα στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ σχετικά με την αναμέτρηση της Παρασκευής (13/11, 21;45) κόντρα στη Ζαλγκίρις τόνισε πως το γεγονός ότι θ’ αγωνιστεί η ομάδα μπροστά στο κοινό της, της δίνει έξτρα κίνητρο για να παίξει καλά και να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στη σελίδα της ΚΑΕ:

«Καλησπέρα σας,

Πήγαμε στην Πάτρα μετά από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στην Πολωνία και ένα κακό αποτέλεσμα εκεί. Χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη. Ενώ δείχναμε ότι έχουμε μπει καλά στο ματς και ότι μπορούμε να πάρουμε διαφορές, δεν καταφέρναμε να τις κρατήσουμε. Όλο αυτό είναι θέμα προπόνησης. Επειδή είμαστε συνέχεια στους δρόμους λόγω των πολλών ταξιδιών που κάνουμε και παράλληλά έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, δεν μπορούμε να κάνουμε την προπόνηση που θέλουμε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.627 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε εκτός τον Βλάντο και τον Τζέιμς, ενώ αντιμετωπίζουμε και τις γνωστές απουσίες του Νίκου και του Λευτέρη. Σε καμία περίπτωση δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, απλά εξηγούμε γιατί δεν έχουμε μια σταθερή απόδοση, την οποία αποκτάς μέσα από τις προπονήσεις.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά το ότι μένουμε στην Αθήνα και δεν έχουμε ταξίδι αυτή την εβδομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι σημαντικό για το σωματικό και το πνευματικό επίπεδο των παικτών να δουλέψουμε στο γήπεδό μας.

Αντιμετωπίζουμε ένα νέο πρόβλημα με το Νικ, που είναι από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας μας. Αν και τραυματίας, με σπασμένο δάκτυλο, θα μπει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει την Παρασκευή.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Βγάζει μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο, έχει δύο νίκες ως τώρα και βασίζεται πάνω σε διεθνείς Λιθουανούς παίκτες αλλά και σε πολύ καλούς ξένους, που την έχουν βοηθήσει πολύ ως τώρα, όπως είναι ο Χάνλαντ αλλά και ο Βουγιούκας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα.

Το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα μας θεωρώ πως μας δίνει ένα έξτρα «όπλο» ώστε να πάρουμε μια νίκη που θα είναι υπερπολύτιμη για τη συνέχεια. Μελετάμε στις προπονήσεις αυτά που θέλουμε να διορθώσουμε και ελπίζουμε πως την Παρασκευή θα καταφέρουμε εμείς να ελέγξουμε τα πράγματα.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Γκόραν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...