ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: Τραγικά γεγονότα που στιγματίζουν τη γενιά μας…»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μέσα από το προσωπικό του blog, στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε στη γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει και μακριά από το ΟΑΚΑ, ωστόσο στάθηκε και στα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Παρίσι.

Γιάνκοβιτς: Τραγικά γεγονότα που στιγματίζουν τη γενιά μας…»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς:

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε τη Ζαλγκίρις και να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας, ωστόσο δεν μας φτάνει αυτό. Δεν μπορεί να περιμένουμε να παίξουμε μόνο μέσα στο σπίτι μας.

Δεδομένα μόνο που πατάμε το ΟΑΚΑ, γυρίζουμε γύρω μας και νιώθουμε την αύρα του κόσμου μας παίρνουμε… φτερά αλλά όπως είπε και ο προπονητής μας δεν μας αρκεί αυτό. Οφείλουμε αφενός να δώσουμε συνέχεια στην καλή μας απόδοση και αφετέρου να μεταφέρουμε αυτό το παιχνίδι μακριά από το γήπεδο μας.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Ελλάδα τα έχουμε καταφέρει καλά έχοντας μια σειρά από νίκες σε ΣΕΦ, Αλεξάνδρειο, Ρέθυμνο, Πάτρα, ενώ τώρα ταξιδεύουμε στην Τρίπολη. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και αυτό φαίνεται στο παρκέ, αλλά για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και στην Ευρώπη. Να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες και να ανακτήσουμε τη δυναμική μας μακριά από το ΟΑΚΑ.

Όσες δικαιολογίες και αν έχουμε δε νοείται να μην οδηγούμε τον Παναθηναϊκό στις νίκες. Εμείς θα αναγκάσουμε τους αντιπάλους να μας φοβούνται και να μην αισθάνονται άνετα απέναντί μας. Εμείς τους έχουμε επιτρέψει να μας κερδίζουν και πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό.

Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ και σε κάτι που δεν αφορά το μπάσκετ. Γιατί όσο κι αν είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όλα αυτά  που συμβαίνουν στον κόσμο τον τελευταίο καιρό μας σοκάρουν. Τα τελευταία φονικά «χτυπήματα» στη Γαλλία και στο Λίβανο προστέθηκαν σε μια σειρά τραγικών γεγονότων τα οποία στιγματίζουν τη γενιά μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Βλαδίμηρος

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...