ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Δώσαμε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς»

Στη χαλάρωση της ομάδας του που πίστεψε πως έχει κερδίσει το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρούσης μετά τη λήξη του ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Ρούσης: «Δώσαμε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς»

Ο προπονητής του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στη χαλάρωση των αθλητριών του μετά το 2-0, ενώ μίλησε και για την ατμόσφαιρα που ήταν όπως έπρεπε για ένα ντέρμπι, χωρίς οι φίλαθλοι να ξεφύγουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ενώ ήμασταν αρκετά καλοί και με την ΑΕΚ να κάνει πολλά λάθη, προηγηθήκαμε με 2-0, αλλά πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι και έτσι η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει. Νομίζω ότι αυτή η ανατροπή έχει να κάνει καθαρά με το ότι μας λείπουν δυνατά παιχνίδια όπως το σημερινό.

Από δω και πέρα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Επίσης θέλω να τονίσω ότι σήμερα ο κόσμος στάθηκε στο ύψος του σήμερα, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, σε ένα γήπεδο το οποίο θεωρώ ακατάλληλο να φιλοξενεί αγώνες Α1 και πολύ περισσότερο ένα ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.