ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διδάσκουν ήθος, σε κάθε άθλημα! (video)

Η Όλγα Χατζηνικολάου, που έκανε… μαθήματα πολιτισμού για τη Λεωφόρο, στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων», αυτή τη φορά δίδαξε… ήθος, χτυπώντας την συναθλήτριά της, Δασκαλοπούλου! Γράφει ο «Ψυχίατρος».

Διδάσκουν ήθος, σε κάθε άθλημα! (video)

Τελικά, δεν είναι τυχαίο. Οσοι και όσες φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα, γίνονται και… δάσκαλοι στο ήθος, σαν τον μέντορά τους, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα παραδείγματα είναι πολλά, σε κάθε άθλημα. Πιο πρόσφατο, αυτό της Ολγας Χατζηνικολάου, της γκαρντ της ομάδας γυναικών του… Ελληνικού, μας συγχωρείτε του Ολυμπιακού, η οποία είναι γνωστή το τελευταίο διάστημα για την προκληκτική της συμπεριφορά.

Αλλωστε, είναι πρόσφατες οι δηλώσεις της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο sport24 radio, όταν έκανε λόγο για «ακατάλληλες συνθήκες», προσθέτοντας ότι… σεληνιάζεται όταν παίζει με τον Παναθηναϊκό!

Μάλιστα…

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αφού, λοιπόν, η Χατζηνικολάου μίλησε για το… ακατάλληλο γήπεδο της Λεωφόρου και σήκωσε ψηλά τη σημαία της ηθικής, φρόντισε να παίξει ξύλο στο ματς με τον Αθηναϊκό, για να φανεί για μια ακόμη φορά η υποκρισία εκεί στον Πειραιά. Η γκαρντ των ερυθρόλευκων κλώτσησε τη Δασκαλοπούλου, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με «ντισκαλιφιέ»! Τι; Πέσατε από τα σύννεφα; Το έκανε, μάλιστα, σε παιχνίδι, πριν από την έναρξη του οποίου βραβεύτηκε από τον Αθηναϊκό!

Σε ό, τι αφορά, τώρα, τις δηλώσεις της προπονήτριας του ΟΣΦΠ, Ελένης Καπογιάννη, μετά το ματς για «σκληρό παιχνίδι», τη στιγμή που η παίκτριά της το γύρισε στο… καράτε, απλά ασχολίαστες. Οι δηλώσεις του τεχνικού του Αθηναϊκού, Καλογερόπουλου, τα λένε όλα: «Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τις δηλώσεις της κόουτς του ΟΣΦΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.