ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Μία κίνηση που θα ενώσει τον Παναθηναϊκό»

Ως μία πολύ ωραία κίνηση χαρακτήρισε το άνοιγμα του νέου PAO Shop στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Μία κίνηση που θα ενώσει τον Παναθηναϊκό»

Ο 25χρονος φόργουορντ του «τριφυλλιού», όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του συλλόγου στο γήπεδο της Λεωφόρου, χαρακτηρίζοντας αυτή την κίνηση πολύ ωραία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε την στήριξη του κόσμου και να τον έχουμε δίπλα μας. Εδώ ήρθαμε σήμερα σε μία πολύ ωραία κίνηση που έκανε η ομάδα του Παναθηναϊκού. Άνοιξε ένα μαγαζί που είναι στην Λεωφόρο που βρίσκεται η καρδιά όλων των Παναθηναϊκών, δίπλα στο Κλειστο “Παύλος Γιαννακόπουλος”, μία κίνηση που αναμένεται να ενώσει το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο αλλά και γενικά όλο το σωματείο».

Για το αν υπάρχει χώρος για τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα: «Σίγουρα υπάρχει χώρος για να βελτιωθεί το μάρκετινγκ. Ειδικά στην Ισπανία στην ACB είναι ιδιαίτερα προχωρημένο το επίπεδο του μάρκετινγκ  τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Φυσικά υπάρχουν περιθώρια να γίνει αυτό και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.