ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γκιρτζίκης απειλεί!

Απειλές εναντίον του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Γκιρτζίκη, μετά το αίτημα της «πράσινης» ΠΑΕ για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι και το… άκυρο που έφαγε σήμερα από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Γκιρτζίκης απειλεί!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, τόνισε ότι στο μέλλον θα τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό αν… τολμήσει να ξανακαταθέσει ανάλογο αίτημα! Το θράσος, πλέον, έχει ξεπεράσει κάθε όριο… «Όσον αφορά το αίτημα για ξένο διαιτητή, δεν  τίθεται θέμα αμφισβήτησης των Ελλήνων διαιτητών.  Τους εμπιστευόμαστε απόλυτα, είναι ικανοί να διευθύνουν κάθε ματς. Αυτός που τους ορίζει, ορίζει κάθε φορά αυτόν που κρίνει ότι πρέπει να παίζει στα παιχνίδια. Άλλωστε, όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα φέρναμε ξένο διαιτητή. Έχουμε Έλληνες και αλίμονο αν ο Παναθηναϊκός ή όποια άλλη ομάδα, απευθύνεται στην ομοσπονδία, ζητώντας εξαίρεση διαιτητών. Γιατί δεν το κάνουν αυτό στην ΟΥΕΦΑ σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ ή  Γιουρόπα Λιγκ; Ας φροντίσουν να μην το κάνουν και στην Ελλάδα διότι η ομοσπονδία θα αναγκαστεί να πάρει άλλα μέτρα, που δεν θα αρέσουν καθόλου».

– Τι μέτρα;

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Είναι μέτρα βάσει των οποίων δεν θα επιτρέπουμε να εξελίσσονται καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα».

Κατά τα άλλα, ο Γκιρτζίκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του διαιτητή Παππά: «Η ΚΕΔ αποφάσισε και έβγαλε κάποιους διαιτητές από τη λίστα των διεθνών. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δεν είναι διεθνής παύει να είναι  διαιτητής. Απλώς, αυτά τα παιδιά δεν τα επέλεξε η ΟΥΕΦΑ σε πολλά παιχνίδια και δεν είχαν την εξέλιξη που έπρεπε. Αποφασίσαμε να βάλουμε νέους και να φτάσουν ψηλότερα, αν μπορούν. Ο κ. Παππάς είναι εξαιρετικός διαιτητής. Το ότι δεν είναι διεθνής δεν σημαίνει ότι δεν έχει ικανότητες. Κάποιος θα έπαιζε στο παιχνίδι, έτυχε αυτό στον κ. Παππά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Του εύχομαι να κάνει καλό παιχνίδι και να μην αφήσει παράπονα σε κανέναν.  Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένας αγώνας σε καθαρό και πολιτισμένο πλαίσιο, όπως όταν οι ομάδες παίζουν στην Ευρώπη. Τότε μπορούν, δεν ξέρω γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και εδώ. Να μη δυναμιτίζουν το κλίμα με δηλώσεις που φανατίζουν και δημιουργούν πρόβλημα στις ίδιες τις ομάδες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.