ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν πάει Λεωφόρο ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα δώσει τελικά το παρών στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Δεν πάει Λεωφόρο ο Μαρινάκης

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πρωινή σύσκεψη δεν θα καθιστούσαν σαφές αν τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έδινε το παρών στο γήπεδο της Λεωφόρου.Έτσι λοιπόν όπως έγινε τώρα γνωστό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα δώσει το παρών στην σημερινή αναμέτρηση.

Επίσης, όπως ήταν ήδη  γνωστό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να βρισκόταν στη Λεωφόρο δεν θα μπορούσε να κάτσει στον πάγκο λόγω της απαγόρευσης της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...