ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

«Σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ»

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντική νίκη, διότι σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσαμε την πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Ίσως να χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη. Ως ομάδα δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία, αλλά μέρα με τη μέρα μεγαλώνουμε. Έχουμε τρεις εκτός έδρας νίκες. Πιστεύω ότι θα πάμε στο Top 16 και θα κάνουμε θόρυβο»

Για τις τρεις νίκες της ομάδας του: «Είναι σημαντικό γιατί μένουμε στη Ρωσία. Τα ταξίδια μας είναι πολύ δύσκολα και πολύωρα (σ.σ. 16 και 18 ώρες). Το ότι έχουμε καταφέρει να κάνουμε τρεις εκτός έδρας νίκες είναι πολύ σημαντικό και ειδικά με το περιορισμένο ροτέισον λόγω των τραυματισμών».

Επίσης, παρατήρησε πως «υπάρχει μία βαθιά κρίση στο ρωσικό μπάσκετ που αποτυπώθηκε και στο Ευρωμπάσκετ. Η Ρωσία έκανε μόλις μία νίκη και στις μικρές ηλικίες είχε δύο υποβιβασμούς. Η Ρωσία παρά τη μεγάλη παράδοση που έχει, αντιμετωπίζει βαθιά κρίση. Η Ρωσία είναι τεράστια χώρα, αλλά η Λιθουανία με 2.500.000 πολίτες έχει καλύτερο μπάσκετ. Δουλέψαμε πολύ στο σετ παιχνίδι και μοιράζουμε σωστά την μπάλα. Πρώτος που το κάνει αυτό, είναι ο Ντιλέινι. Φυσικά τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Έχει πολύ καλά χαρακτρηριστικά ως παίκτης. Προτίμησε την Κουμπάν που του έδινε περισσότερα λεφτά. Δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα στην ομάδα». 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τα εύσημα που του αναλογούν και την ιδιαιτερότητα που είχε για εκείνον η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Δεν παίζω μόνος μου. Αν αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι σημαντικό, να δίνεται το credit στον προπονητή όταν η ομάδα του νικάει. Με το Μαρούσι νικήσαμε εδώ και ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός. Τον νικήσαμε και με τον Ολυμπιακό. Το κακό στην Ελλάδα πουλάει. Αν δείτε μία κακή είδηση σε μία ιστοσελίδα, θα έχει περισσότερα σχόλια από μία καλή. Στην Ελλάδα έχουμε 11.000.000 προπονητές. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει ένθερμο κοινό. Παίζει ρόλο πάντα και η ομάδα που έχει ο Παναθηναϊκός, όταν τον αντιμετωπίζεις». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...