ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα»

Στη σπουδαιότητα της νίκης απέναντι στον Φοίνικα Σύρου αναφέρθηκε ο Σωτήρης Πανταλέων, μιλώντας στο panathinaikos24.gr. Τι είπε για το… ποδοσφαιρικό ντέρμπι «αιωνίων» που δεν έγινε ποτέ.

Πανταλέων: «Νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν παίζουμε μόνοι μας στο γήπεδο καθώς υπάρχει και η αντίπαλη ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα (σ.σ χθες) παίζαμε με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα οπότε θεωρώ λογική την αντίδραση της. Στο 3ο και στο 4ο σετ έπαιξαν πολύ καλά, άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού τους και σε συνδυασμό με το μπλακ-άουτ που πάθαμε εμείς επανήλθαν στο παιχνίδι κάνοντας το 2-2 στα σετ».

Για την αντίδραση της ομάδας στο κρίσιμο σημείο;

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι στο 2-2 αντιδράσαμε καλά. Παίξαμε αρκετά καλά στο τάι-μπρέικ και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε».

Είσαι γέννημα -θρέμμα του Παναθηναϊκού, θέλω ένα σχόλιο γι’ όσα έγιναν στη Λεωφόρο το Σάββατο;

«Σίγουρα είναι λυπηρό ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τα 3/4 όσων παρακολουθούν ποδόσφαιρο κάθονταν μπροστά στην τηλεόραση τους και το ματς δεν έγινε. Εξίσου άσχημο είναι και το γεγονός ότι δεν έγινε το παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς αλλά το καλύτερο θα ήταν να γίνει ο αγώνας κανονικά».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.