ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σεμινάριο για τις ακαδημίες σε συνεργασία με την APC Sports Consulting

Το πρώτο σεμινάριο για αθλητές των Ακαδημιών, αλλά και τους γονείς τους, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με την APC Sports Consulting.

Σεμινάριο για τις ακαδημίες σε συνεργασία με την APC Sports Consulting

Το σεμινάριο έχει ως σκοπό να ενημερώσει τους νεαρούς αθλητές αλλά και τους γονείς τους, για τους κινδύνους που υπάρχουν στο χώρο, καθώς έχουν υπάρξει αρκετά παραδείγματα στο παρελθόν, με αθλητές που έχασαν χρήματα μετά από κακή οικονομική διαχείριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το πρόγραμμα και το όραμα των Ακαδημιών της, έγινε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται για μια απλή και συνηθισμένη δουλειά αλλά για μια ουσιαστική και πρωτοπόρα προσέγγιση.

Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και η συνεργασία των Ακαδημιών με την εταιρεία APC Sports Consulting καθώς εκείνο που επιθυμούσαμε είναι να δώσουμε σωστή κατεύθυνση στους νεαρούς αθλητές αλλά και στους γονείς τους που πολλές φορές παίζουν σημαντικό ρόλο και να ασχοληθούμε με την επιμόρφωσή τους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εταιρεία αυτή, που αποτελεί μεγάλο υποστηρικτή της επιτυχημένης προσπάθειας των Ακαδημιών μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προσφέρει πολύτιμες συμβουλές τόσο σε αθλητές όσο και σε επαγγελματικά σωματεία, για ορθή οικονομική διαχείριση.

Τα παραδείγματα αθλητών που έχασαν τα χρήματά τους εξαιτίας της κακοδιαχείρισης που έκαναν κατά τη διάρκεια όπως και μετά το τέλος της καριέρας τους είναι πολλά. Κι εμείς θέλουμε να διοχετεύσουμε τα κατάλληλα μηνύματα στους αθλητές των Ακαδημιών από τώρα, που ακόμα βρίσκονται στην αφετηρία της αθλητικής τους διαδρομής.

Σε συνεργασία με την APC Sports Consulting αγγίζουμε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα από… νωρίς και θα διεξαχθεί το πρώτο σεμινάριο στους αθλητές των Ακαδημιών αλλά και στους γονείς τους, την Παρασκευή (27/11) και ώρα 17.00 στο ΟΑΚΑ». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...