ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (25/11, 16.00, Novasports3, Panathinaikos24) την Ορεστιάδα εκτός έδρας, σε αναμέτρηση για την 5η (εμβόλιμη) αγωνιστική της Volleyleague.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Οι «πράσινοι» μετά από δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα επί της Λαμίας και του Φοίνικα Σύρου, θέλουν να πανηγυρίσουν την 3η σερί τους νίκη, στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» και να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις.

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Χρίστος Μπέλος. δηλώνει ενόψει της σημερινής αναμέτρησης: «Θέλουμε να πετύχουμε την τρίτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Η Ορεστιάδα έχει αλλάξει προπονητή και θα παρουσιάσει διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι της σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη, ενόψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στο πρωτάθλημα».

Volley League «Πάμε Στοίχημα» 5η αγωνιστική

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς», 16.00, novasports 3, Α.Ο. Ορεστιάδας  –  Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Σταματόπουλος, Βαγγέλογλου

Γραμματεία: Γκαρίλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.