ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν μπορεί να πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά…

Ο Τόλης Κοτζιάς γράφει στο SDNA για το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Τουρκία και υπογραμμίζει πως οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τις αδυναμίες τους στην έδρα της Καρσίγιακα.

Δεν μπορεί να πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά...

Ο Παναθηναϊκός έσπασε τις καρδιές των φίλων του, αφού πήγε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι στην Σμύρνη, αλλά στο φινάλε είχαμε το «τέλος καλό, όλα καλά». Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν όλες τους τις αδυναμίες, πέρασαν από την «καυτή» έδρα της Καρσίγιακα και πέτυχαν ουσιαστικά τον στόχο τους, την πρόκρισή στο TOP-16 της Ευρωλίγκας. Όλες τους τις αδυναμίες είπαμε; Ναι.

Εννοούμε το όχι καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που δείχνουν, και γενικότερα την μη αποτελεσματικότητά τους μακριά από το ΟΑΚΑ, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια, δεν μπορεί να πανηγυρίζει, που προκρίθηκε ουσιαστικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αλλά τα δεδομένα αλλάζουν κάποιες φορές, τα πράγματα δεν σου έρχονται, όπως τα περιμένεις και όπως τα έχεις σχεδιάσει, και έτσι θα πρέπει να ψάξεις μία μικρή ή μεγάλη υπέρβαση για να τα καταφέρεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...