ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μάλαμα: «Δύσκολο παιχνίδι»

Το γεγονός πως η Τερψιθέα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τη βοηθό του Πέτρου Πρέκα, Μαργαρίτα Μάλαμα.

Μάλαμα: «Δύσκολο παιχνίδι»

Η assistant coach των «πράσινων», παράλληλα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο, περιμένοντας την αντίδραση των παικτριών σε αυτές τις συνθήκες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς από την άποψη ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στις κερκίδες και θέλουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα μας υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο αντίπαλός μας μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογική κατάταξη, ωστόσο έχει χάσει σε τρεις αγώνες με διαφορά μικρότερη από 4 πόντους διαφορά, γεγονός που δείχνει ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς υπολογίζουμε πολύ την αντίπαλη ομάδα κι έχει κάποια θετικά στοιχεία τα οποία καλούμαστε να περιορίσουμε».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.