ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε νίκη διπλής σημασίας για τη συνέχεια»

Στο χαρακτήρα που έδειξαν οι «πράσινοι» για να επικρατήσουν, στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους της ομάδας που πήγαν στην προπόνηση πριν τρεις ημέρες για να τους στηρίξουν.

Τζόρτζεβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε νίκη διπλής σημασίας για τη συνέχεια»

Ο Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων» με δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη επί της Καρσίγιακα (69-66), αναφέρθηκε στην άμυνα που έπαιξαν για να έρθει αυτή η νίκη, ενώ επεσήμανε πως αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Top16.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού:

«Δεν είχαμε αγώνα μέσα στην εβδομάδα λόγω του προβλήματος του ΠΑΟΚ γεγονός που χρησιμοποιήσαμε για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Καρσίγιακα. Παίξαμε καλή άμυνα στην αρχή στους σουτέρ τους και ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους Αμερικανούς τους. Ήταν ένας αγώνας που για τον κερδίσεις έπρεπε να δείξεις χαρακτήρα. Είναι μια νίκη με διπλή σημασία. Πρώτον γιατί επετεύχθη σε μια δύσκολη έδρα και δεύτερον γιατί αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Top16. Ξεχνάμε τώρα αυτόν τον αγώνα καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Ζιέλονα. Έχουμε κάτι να αποδείξουμε και απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Θέλω να βλέπω τα μάτια των παικτών μου να γυαλίζουν.

 Στο τέλος δεχθήκαμε χειροκρότημα και αυτό δεν είναι συνηθισμένο για αγώνα τουρκικής ομάδας με ελληνική. Είναι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Επίσης, όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (σ.σ. το είπε στα ελληνικά) στους δικούς μας οπαδούς, που είναι σπουδαίοι. Ήρθαν στην προπόνησή μας πριν από τρεις μέρες για να μας στηρίξουν. Ήταν πολύ μεγάλο αυτό που έκαναν. Έχουμε σπουδαίους οπαδούς και είναι πολύ σημαντικό που μας στήριξαν σε μια δύσκολη στιγμή».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.