ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλά για Κοριτίμπα και Μαρσέιγ, νίκη για Λεβαδειακό

Μία Κυριακή γεμάτη ποδοσφαιρική δράση είναι η σημερινή με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα πρωταθλήματα.

Διπλά για Κοριτίμπα και Μαρσέιγ, νίκη για Λεβαδειακό

Μία Κυριακή γεμάτη ποδοσφαιρική δράση είναι η σημερινή με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα πρωταθλήματα. Στη Superleague ο Ολυμπιακός υποδέχεται χωρίς κόσμο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στην Αγγλία ξεχωρίζει το ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι. Στη Γερμανία η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ στην Ισπανία τα φώτα πέφτουν στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Βαλένθια.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr, πέρα από τα previews των αγώνων και τα καθημερινά προγνωστικά στην κατηγορία στοίχημα προβλέψεις, μπορείτε, μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων.

Διπλό με κάλυψη η Κοριτίμπα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Παλμέιρας με αντίπαλο την Κοριτίμπα σε απόδοση 2.00. Για την Κοριτίμπα, το σημερινό ματς έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με σημερινό τρίποντο απομακρύνεται σίγουρα στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα κρατά την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική, οπότε και υποδέχεται τη Βάσκο ντα Γκάμα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το ζευγάρι νικών επί των Γκοϊάς (1-3) και Σάντος (1-0), ενώ μετρούν μόνο μία ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1).

Δυνατός εντός έδρας ο Λεβαδειακός

Περνάμε στη Superleague και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Σκόντα Ξάνθη από όπου κρατάμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.37. Στα τελευταία 10/14 παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας, η νίκη κατέληξε στον γηπεδούχο. Προέκυψαν μόλις δύο «διπλά», τα έκανε αμφότερα η Ξάνθη, το 2013 και πέρυσι. «Καίγεται» για επιστροφή στις νίκες σήμερα ο Λεβαδειακός, μια απ’ τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Σούπερλιγκ. Οι Βοιωτοί πορεύονται χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου ηττήθηκαν από Πανιώνιο (0-2 εντός) και Πλατανιά (2-1 εκτός), πήραν τρεις ισοπαλίες, ωστόσο σε όλα τα ματς έκαναν μέτριες εμφανίσεις, χωρίς να «αγγίξουν» τη νίκη σε κανένα απ’ τα παιχνίδια. Προέρχονται απ’ το εκτός έδρας απόλυτα δίκαιο 2-1 κόντρα στον Πλατανιά, ένα ματς όπου ο Λεβαδειακός μπήκε για να παίξει «ταμπούρι», δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον για την επίθεση, όπου υπάρχει το γνωστό και αγαπημένο «ό,τι κάνει ο Μάντζιος». Δεν στέκεται καλά αμυντικά η ομάδα της Βοιωτίας στα τελευταία ματς, δεν είναι τυχαίο ότι δέχτηκε γκολ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Εντός έδρας τα πράγματα δεν πάνε καλά φέτος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν μόνο τον Αστέρα Τρίπολης, πήραν μόλις 2 πόντους στα βατά ματς με Παναιτωλικό (2-2), Πανιώνιο και Βέροια (1-1). Για ακόμη μια φορά την περασμένη αγωνιστική ο Λεβαδειακός βρέθηκε να «κυνηγά» το σκορ, χαρακτηριστικό είναι ότι οι Βοιωτοί δέχτηκαν πρώτοι γκολ στα 5/6 τελευταία ματς.

Παίρνει το τρίποντο η Μαρσέιγ

Από την Α’ Γαλλίας κρατάμε τον «Άσσο» της Μαρσέιγ με αντίπαλο τη Μονακό σε απόδοση 2.04. Με δύο σημαντικές, απόλυτα δίκαιες και χρήσιμες νίκες επέστρεψε απ’ τη διακοπή η Μαρσέιγ. Αρχικά, πέρασε με 0-2 απ’ την έδρα της Σεντ Ετιέν. Ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, σκόραρε στο φινάλε του πρώτου μέρους και την έναρξη του δεύτερου και «κλείδωσε» ένα σπουδαίο «διπλό». Ήταν η καλύτερη απάντηση για τους Μασσαλούς μετά το εντός έδρας 0-1 απ’ τη Νις, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από κάκιστη εμφάνιση, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Μεσοβδόμαδα η Μαρσέιγ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Γκρόνινγκεν, εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Λίμπερετς και πέρασε στη δεύτερη θέση του ομίλου με 9 πόντους. Στο χέρι της η πρόκριση, την επόμενη αγωνιστική παίζει για δύο αποτελέσματα στην Τσεχία κόντρα στη Λίμπερετς. Ικανοποιημένος ο Μίτσελ απ’ τις δύο τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του, ζήτησε την ίδια διάθεση και στο σημερινό ντέρμπι με τη Μονακό. Με νέο «τρίποντο», η ομάδα της Μασσαλίας θα «πιάσει» τη Λοριάν στους 21 πόντους.

Με τα γκολ στο Τζένοα – Κάρπι

Από την Serie A ξεχωρίζει το Over 2.5 στο ματς Τζένοα – Κάρπι σε απόδοση 2.05. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Τζένοα. Μετά την ήττα που γνώρισε από την Έμπολι (2-0 εκτός έδρας) στις 24 Οκτωβρίου το συγκρότημα του Γκασμπερίνι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Τορίνο (3-3 εκτός έδρας), Νάπολι (0-0 εντός έδρας) και Φροζινόνε (2-2 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα οι Γενοβέζοι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Σασουόλο επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 σε μία συναρπαστική αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρινκόν στο 51’, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ακέρμπι. Παρόλα αυτά η Τζένοα δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα της, σκοράροντας δύο λεπτά αργότερα με τον Παβολέτι, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως τόσο η Τζένοα, όσο και η Σασουόλο ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές την αναμέτρηση, λόγω των αποβολών των Περότι (41’) και Μπεράρντι (41’), αντίστοιχα. Αήττητη παραμένει η Τζένοα στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στις δύο από αυτές σημειώθηκε no-goal, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Άρσεναλ είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί με τη Μίλαν για την απόκτηση του επιθετικού Περότι, για τον οποίο φέρεται να προσφέρει 10.000.000 λίρες.

Χωρίς νίκη παραμένει η Κάρπι εδώ και έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από τη μοναδική, μέχρι στιγμής, που σημείωσε κόντρα στην Τορίνο (2-1 εντός έδρας) στις 3 Οκτωβρίου το συγκρότημα του Καστόρι μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ελλάς Βερόνα (0-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Αταλάντα (3-0 εκτός έδρας), Μπολόνια (2-1 εντός έδρας), Φροζινόνε (2-1 εκτός έδρας), Σασουόλο (1-0 εκτός έδρας) και Κιέβο (2-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Ινγκλέσε (8’) και Μετζιορίνι (14’), με τους γηπεδούχους απλά να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με το αυτογκόλ του Γκαμπερίνι στο 61’.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο μέσα στη βδομάδα στην προπόνηση των νεοφώτιστων. Πιο συγκεκριμένα γράφεται πως αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε σε αυτή ο μέσος Μαρτίνιο ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρομπέρτο Περόνε, του επιτέθηκε. Οι δύο άντρες είχαν φραστική διαμάχη, ενώ πιάστηκαν και στα χέρια. Στη συνέχεια ένα στέλεχος της ομάδας, ο Ματέο Σκάλα, πήγε κοντά τους ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τα αίματα! Οι συμπαίκτες του Μαρτίνιο έπρεπε να μπουν στη μέση για να χωρίσουν τους δύο άντρες. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στην απόλυση και επαναπρόσληψη του Καστόρι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ανώτερη η Γαλατασαράι

Στην Τουρκία η Γαλατασαράι παίζει εκτός έδρας με την Κασίμπασα και εμείς θα πάμε με το «Διπλό» σε απόδοση 2.30. Έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι με άδεια χέρια, με τη Γαλατά να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αποχαιρετώντας έτσι την διοργάνωση. Ξεκινάει σήμερα μια νέα εποχή για την “Τσιμ Μπομ” η οποία θα παραταχθεί κόντρα στην Κασίμπασα υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού Ντενιζλί. Ο νέος προπονητής ψάχνει ξεκίνημα με το δεξί, με τη Γαλατά να αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας αντίθετα τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος και γνωρίζει πως πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Κακές εμφανίσεις και μακριά από την έδρα της, με την Γαλατά να προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE