ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Συμφώνησαν όλοι στη Sportday;

Η αθλητική εφημερίδα Sportday δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη από τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, επιδόθηκε σε ειρωνείες και προς την ομάδα και προς συναδέλφους και μάλιστα με την υπογραφή «Η ομάδα της Sportday». Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Συμφώνησαν όλοι στη Sportday;

Βγήκε και ζήτησε συγνώμη η Sportday για το πρωτοσέλιδο με το AIDS. Συγνώμη από τους οροθετικούς. Μόνον απ’ αυτούς. Απ’ τον Παναθηναϊκό, ούτε λόγος. Αντίθετα, στην… κόντρα βγήκε, με ειρωνείες ακόμα και προς το ποστάρισμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ στο facebook. Βγήκε στην κόντρα και προς συναδέλφους. Προς ανθρώπους που πέρασαν παλαιότερα από τα γραφεία της. Τους κατηγόρησε για όσα ανέφεραν στα social media και στα Μέσα στα οποία εργάζονται πλέον.

Δικαίωμα του κάθε Μέσου – στην προκειμένη περίπτωση της Sportday – είναι να κάνει ό,τι εκείνη κρίνει σωστό. Να ειρωνεύεται και να την «λέει» σε όποιον θέλει, σε όποιον νιώθει πως την έθιξε. Όμως, για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, έχει πέσει σε – ακόμα ένα – σφάλμα η εφημερίδα. Σφάλμα που μπορεί να μην καταλαβαίνει ο κόσμος, αλλά όσοι έχουμε σχέση με τα media και λίγο πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ξέρουμε πως καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται.

Και εξηγούμαστε: στις σελίδες οι οποίες αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα και εκτοξεύουν βολές σε συναδέλφους, υπάρχει η υπογραφή «Η ομάδα της Sportday». Η ίδια υπογραφή υπάρχει και στο πρωτοσέλιδο. Εδώ είναι και το σφάλμα. Με το να βάζεις υπογραφή ως «Η ομάδα της Sportday» είναι σαν να λες πως κάθισαν όλοι, διευθυντές, αρχισυντάκτες και συντάκτες, σε ένα τραπέζι και αποφάσισαν αυτά θα γράψουν αύριο.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Είπαμε, λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε και γνωρίζουμε πως λειτουργούν κάποια πράγματα. Οι – περισσότεροι – συντάκτες της εφημερίδας δεν ρωτήθηκαν για όλα αυτά. Και δεν ρωτήθηκαν διότι πιθανότατα οι περισσότεροι θα διαφωνούσαν με το ύφος και την επίθεση που εξαπολύει η εφημερίδα προς συναδέλφους. Είναι τουλάχιστον unfair να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Και να υπάρχει η υπογραφή «Η ομάδα της Sportday», όταν η απόφαση είναι 2-3 ατόμων…

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE