ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Έτοιμες να πάρουμε τη νίκη»

Η Αναστασία Σλούκα, blogαρει στο panathinaikos24.gr, για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Λευκάδα και τις δυσκολίες που «κρύβει» το εν λόγω ματς.

«Έτοιμες να πάρουμε τη νίκη»

 

Καλησπέρα και πάλι από το blog μου,

ελπίζω όλοι να είστε καλά. Η ομάδα μας έχει ξεπεράσει σχεδόν όλες τις απώλειες που είχε καθώς και ο προπονητής μας έχει επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις της ομάδας.

Την προηγούμενη βδομάδα κάναμε μια εύκολη νίκη κόντρα στην Τερψιθέα παρά τις πολλές απώλειες και συνάμα δόθηκε χρόνος σε όλα τα κορίτσια. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο έργο απέναντι στην Λευκάδα η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας μια ήττα περισσότερη από μας κάτι το οποίο είναι κίνητρο για εκείνους.

Επίσης παίζουμε εκτός έδρας κάτι το οποίο είναι στα συν για τη δυσκολία της αναμέτρησης καθώς η Λευκάδα έχει κερδίσει δύσκολα παιχνίδια λόγω έδρας. Η ομάδα που αντιμετωπίζουμε έχει ένα νεανικό σύνολο και ξένες που βρίσκονται στις πρώτες σκόρερς του πρωταθλήματος.

Ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα πάνω στα ατού τους και πάμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για τα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ