ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Καλή ομάδα η Γλυφάδα, το μυαλό και στη Βουλιαγμένη»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τη Γλυφάδα, ωστόσο ο Δήμος Δερμιτζάκης, μέσα από το blog του στο Panathinaikos.gr, «ομολογεί», πως το μυαλό των «πράσινων» βρίσκεται καις τη Βουλιαγμένη, στο ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής.

«Καλή ομάδα η Γλυφάδα, το μυαλό και στη Βουλιαγμένη»

Καλησπέρα σας,

Μια ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια αξιόλογη ομάδα και πολύ καλή την Γλυφάδα, αν και θα πρέπει να πω, πως από τα μέσα της εβδομάδας έχουμε ήδη αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη Βουλιαγμένη, ματς στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε το χαρακτήρα της ομάδας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όπως πάντα, έτσι και τώρα, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και να τον ενθαρρύνω να έρχεται να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας και να μην προσηλώνεται μόνο στο πιο βρώμικο άθλημα της Ελλάδας, το ποδόσφαιρο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και δεν θα σταματήσω να σας ευχαριστώ για τη στήριξη και τη δύναμη που μας δίνετε!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE