ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Και… τώρα ντέρμπι»!

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη, γράφει ο Χρίστος Μπέλος στο προσωπικό του μπλογκ στο Panathinaikos24.gr και τονίζει πως σε τέτοιου είδους ματς, δεν παίζουν ρόλο οι τακτικές αλλά το πάθος και η θέληση.

«Και... τώρα ντέρμπι»!

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Νομίζω ότι δεν χωράνε λόγια για το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι αλλά και πόσο ξεχωριστό… Το ντέρμπι είναι ένα παιχνίδι που δεν χωράνε προγνωστικά δεν «παίζουν» οι τακτικές, αλλά το πάθος και η ψυχή για την νίκη.

Το παιχνίδι στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου είναι δύσκολο αλλά και εύκολο συνάμα, δύσκολο γιατί είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε εχθρικό κλίμα αλλά και εύκολο για τον ίδιο λόγο, γιατί οι αθλητές «πωρώνονται» σε τέτοιες καταστάσεις…

Στην σημερινή λοιπόν μάχη χρειάζεται πάθος δύναμη και πίστη για το αποτέλεσμα και η ανταμοιβή να φεύγεις νικητής από την έδρα του αιώνιου απλά δεν περιγράφεται…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE