ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Άγχος, αναμονή, προσμονή, ανυπομονησία»

Μέσω του blog της στο Panathinaikos24.gr, η Πέννυ Ρόγκα γράφει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα συναισθήματα πριν από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, ενώ ζητάει από τον κόσμο να γεμίσει την Κυψέλη και με τη φωνή του να δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα.

«Άγχος, αναμονή, προσμονή, ανυπομονησία»

«Καλησπέρα.

Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τι να γράψω για τη σημερινή ημέρα… Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να πω και πώς για να μπορέσετε να νιώσετε αυτό που νιώθουμε εμείς πριν από ένα τέτοιο αγώνα. Άγχος, αναμονή, προσμονή, ανυπομονησία… Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να ζυγίσουμε τα πράγματα, να δούμε τις αδυναμίες μας και τα ατού μας…

Η ομάδα είναι διαφορετική από πέρσι…Ανανεωμένη και πιο έμπειρη για να διαχειριστεί τέτοια ματς. Θέλω να πιστεύω πως στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα παιχτεί όμορφο βόλει. Όλη την εβδομάδα αλλά και την μέχρι τώρα αγωνιστική περίοδο δουλεύουμε ουσιαστικά για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε τέτοιου είδους ματς και όπως προανέφερα εύχομαι και σήμερα να παρουσιάσουμε ένα τέτοιο πρόσωπο.

Είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας ,την ομάδα αλλά και για εμάς τις ίδιες να μπορέσουμε να βγάλουμε ότι καλύτερο έχουμε. Όσον αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν 2 βδομάδες πριν στο ντέρμπι του ποδοσφαίρου το μόνο που θέλω να πω είναι πως χρειαζόμαστε την Κυψέλη γεμάτη, χρειαζόμαστε την φωνή των φιλάθλων μας για να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Οπότε γεμίστε το γήπεδο και βοηθήστε μας μόνο με την φωνή σας!! Κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να σας ανταμείψουμε! Ραντεβού λοιπόν σήμερα στην Κυψέλη στις 18.00 για ένα δυνατό παιχνίδι! Όλοι εκεί»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ