ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με κάλυψη η Τολούκα, νίκη για τον Αχ. Νεοκαισάρειας

Μετά τη χθεσινή ημέρα των εκπλήξεων σε αρκετά από τα μεγάλα πρωταθλήματα και το εκπληκτικό σερί στη στήλη του Betarades.gr Livebetting με 11/12 πετυχημένες προτάσεις (δείτε αναλυτικά εδώ), περνάμε στη σημερινή μέρα που περιλαμβάνει αρκετές και εξαιρετικές αναμετρήσεις, αλλά και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών.

Με κάλυψη η Τολούκα, νίκη για τον Αχ. Νεοκαισάρειας

Μετά τη χθεσινή ημέρα των εκπλήξεων σε αρκετά από τα μεγάλα πρωταθλήματα και το εκπληκτικό σερί στη στήλη του Betarades.gr Livebetting με 11/12 πετυχημένες προτάσεις (δείτε αναλυτικά εδώ), περνάμε στη σημερινή μέρα που περιλαμβάνει αρκετές και εξαιρετικές αναμετρήσεις, αλλά και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα οπαπ και να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν παίξετε καζίνο στο ίντερνετ.

Με κάλυψη η Τολούκα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον «Άσσο» Draw No Bet της Τολούκα κόντρα στην Τίγκρες σε απόδοση 1.90 (1 DNB: Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της γηπεδούχου. Αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος, μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). ην νίκη ή την ισοπαλία χωρίς τέρματα θα κυνηγήσει στην αποψινή αναμέτρηση με την Τίγκρες, η Τολούκα, με σκοπό να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον τελικό. Η ομάδα του Χοσέ Καρντόσο στάθηκε τυχερή στο πρώτο παιχνίδι, καθώς κάτι το δοκάρι και κάτι ο Ταλαβέρα την κράτησαν ζωντανή. Το τελικό 0-0 μόνο ευχαριστημένους μπορείς να αφήσει τους ανθρώπους της Τολούκα, που θα κοιτάξει σήμερα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της και αν της δωθεί η ευκαιρία να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση. Για να πετύχει το στόχο του, ο Καρντόσο ποντάρει τόσο στο ότι έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του καθώς και στους οπαδούς της ομάδας που αναμένεται να δηλώσουν βροντερό παρών.

Over στα Γιάννενα, παίρνει το διπλό ο Αχιλλέας Ν.

Από την Ελλάδα έχουμε κρατήσει δύο προγνωστικά. Το πρώτο έρχεται από τη Superleague και είναι το Over 2.5 στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός σε απόδοση 2.17, ενώ το δεύτερο από τη Γ’ Εθνική και είναι το «διπλό» του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κόντρα στον Φωκικό σε απόδοση 2.17 επίσης. Αποδοτικός για ακόμη μια σεζόν εντός έδρας ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετράει ρεκόρ 4-1-1 με γκολ 11-6 (4/6 Over 2,5 και G/G). Επιπροσθέτως τα περισσότερα G/G της Σούπερλιγκ μετράει ο ΠΑΣ Γιάννινα, συνολικά 9 σε 12 ματς.

Ό,τι κερδίζει εντός έδρας, το χάνει μακριά απ’ αυτήν ο ΠΑΣ Γιάννινα, σ’ ένα σκηνικό που μόνο άγνωστο δεν είναι. Στους 14 πόντους οι Ηπειρώτες, στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα τους, εκτός αυτής μέχρι στιγμής έχουν συλλέξει μόλις έναν πόντο! Δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα, μπήκαν υπνωτισμένοι στο ματς, έχαναν 2-0 στο 20’ και το παιχνίδι πήρε το δρόμο του. Ήταν μια απόδειξη ότι ο φετινός ΠΑΣ είναι ένα επίπεδο κάτω απ’ τις ομάδες της εξάδας, τουλάχιστον εκτός έδρας. Ήθελε οπωσδήποτε 2/2 νίκες στο γήπεδο του ο Λεβαδειακός, τις πήρε και «ανέπνευσε». Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε «τελικό» κόντρα στην Ξάνθη, ανταποκρίθηκε στο έπακρο και πανηγύρισε απόλυτα δίκαια την επιστροφή στα επιτυχή αποτελέσματα. Πέτυχε το γκολ στο 33’, είχε πάθος, διάθεση, καλές επιλογές και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει δεύτερο γκολ, το τελικό 1-0 μοιάζει «φτωχό». Ήταν το πρώτο «τρίποντο» έπειτα από έξι αγωνιστικές, έφερε τους Βοιωτούς στους 15 πόντους και το +8 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεσοβδόμαδα πήραν δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη με το εύκολο 2-0 επί της Κέρκυρας για το Κύπελλο, παιχνίδι όπου ο Άκης Μάντζιος παρέταξε βασική ενδεκάδα, ξεκουράζοντας μόνο τον Νικολάου. «Έχουμε προβλήματα τραυματισμών και αυτό δε μας επιτρέπει να κάνουμε την ομάδα που θέλουμε, αλλά συνεχίζουμε και με νέα παιδιά για να είμαστε ακόμα καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι», επεσήμανε ο Έλληνας κόουτς. Μετά τους Μιλιάζες, Ρομέου και Γιάχιτς, ο Μάντζιος θα στερηθεί των υπηρεσιών και των Βερέμκο και Φαβάλι, ενώ σήμερα τιμωρημένος είναι ο αναντικατάστατος Στάθης. Επιστρέφει ο Μάρκοβιτς (ΜΕ 3/0).

Δε χάνει ο Εθνικός Άχνας

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Κύπρου από όπου κρατάμε το Χ2 στην αναμέτρηση Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας σε απόδοση 2.10. Ο Εθνικός Άχνας, από την πλευρά του, συνεχίζει να βρίσκεται σε “κατάσταση συναγερμού”, με τη “λευκή” ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού να διευρύνει το σερί χωρίς νίκη. Μόλις δύο βαθμούς έχουν συλλέξει οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (0-2-6) και η παρουσία στην προτελευταία θέση του πίνακα έρχεται ως λογική απόρροια της κάκιστης φετινής πορείας. Παράλληλα, η ομάδα μετρά 5/5 εκτός έδρας ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί από δύο γκολ και πάνω σε καθένα από τα πέντε αυτά ματς.

Με DNB η Όσιγιεκ

Από την Κροατία ξεχωρίζει το «Διπλό» Draw No Bet της Όσιγιεκ επί της ΝΚ Ζάγκρεμπ σε απόδοση 2.15. Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Όσιγιεκ, μετρώντας μια νίκη κόντρα στην Χάιντουκ (1-0) και δυο ισοπαλίες με Ριέκα (1-1) και Ίντερ Ζάπρεσιτς (0-0). Ωστόσο, δεν μπορεί να απομακρυνθεί από την ένατη θέση, που οδηγεί και στα πλέι άουτ. Η ομάδα του Ζόραν Ζέκιτς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες, μετρώντας 13 γκολ υπέρ της και 28 κατά. Η επίθεση της είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος, έχοντας ένα περισσότερο από την σημερινή της αντίπαλο, που είναι στην τελευταία θέση. Μεσοβδόμαδα, η Όσιγιεκ φιλοξενήθηκε από την Σλάβεν Μπελούπο, για το θεσμό του Κυπέλλου και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 47′, κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα, με τον Λέσγιακ στο 54′. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες του Ζέκιτς ήταν πιο άστοχοι και γνώρισαν την ήττα με 4-1. Για το σημερινό παιχνίδι ο Ζέκιτς συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους παίκτες, απαιτώντας ωστόσο τη νίκη.

Συνεχίζει το σερί νικών ο ΟΣΦΠ υποδεχόμενος την ΑΕΚ

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και αρχίζουμε με το ντέρμπι της Α1 ανάμεσα στον Ολυμπιακός και την ΑΕΚ, από όπου θα πάμε με το -12.5 των ερυθρόλευκων σε απόδοση 1.97. Από την Πέμπτη ένα πράγμα συζητιέται στην ΑΕΚ, τα παραπτώματα του Κούπερ που από ό,τι λένε οι πληροφορίες «πιάστηκε» ντοπέ αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό επίσημα. Είναι πολύ πιθανό να φύγει από την ΑΕΚ ενώ πρόλαβε να παίξει μόνο ένα παιχνίδι. Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες πάντως για το αποψινό παιχνίδι τότε η ΑΕΚ πάει στο ΣΕΦ πολύ αποδυναμωμένη αφού δεν έχει σοβαρό πλέι-μέικερ εκτός του Κούπερ (ο Παπαντωνίου ούτε αλλαγή δεν χαρακτηρίζεται). Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετική άμυνα, έβγαλε αήττητος ένα σερί αγώνων που έπαιξε χωρίς Πρίντεζη, Σπανούλη και Λοτζέσκι και ο Σφαιρόπουλος είχε την άνεση να μην χρησιμοποιήσει το Σπανούλη με την Αρμάνι για να τον προφυλάξει. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός απόψε θα τα δώσει όλα για να κάνει μια πειστική νίκη απέναντι στην ισόβαθμη ΑΕΚ. Ειδικά αν τελικά δεν παίξει ο Κούπερ ποιος θα οργανώσει απέναντι στην ομάδα που δέχεται 63 πόντους στην Ελλάδα και 68 στην Euroleague (με δύο παρατάσεις, κανονικά είναι 64.5 στην κορυφαία διοργάνωση). Επιλογή ο Ολυμπιακός -12.5.

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Γερμανίας και από τον αγώνα Φρνακφούρτη – Άλμπα Βερολίνου κρατάμε τη νίκη της γηπεδούχου σε απόδοση 2.20. Αν δεν υπήρχε η πρωτοπόρος Λούντβιγκσμπουργκ η Φρανκφούρτη θα ήταν ξεκάθαρα η πιο «καυτή» ομάδα της Μπουντεσλίγκα με τις επτά σερί νίκες και το ρεκόρ 8-2. Μάλιστα μέσα σε αυτό το σερί 7-0 έχει «καθαρίσει» στην έδρα της τις Μπάγερν και Μπάμπεργκ σχετικά εύκολα. Σήμερα υποδέχεται την Άλμπα που βρίσκεται στην χειρότερη κατάστασή της από την αρχή της σεζόν. Τρέχει σερί πέντε σερί ηττών σε Μπουντεσλίγκα και Eurocup με τις δύο τελευταίες από Μπρεμερχάβεν και Λε Μαν εντός να κρίνονται ως απαράδεκτες. Υπό αυτές τις συνθήκες, τις φόρμες των δύο ομάδων και της δεδομένης πανίσχυρης έδρας της Φρανκφούρτης υπάρχει μόνο μία επιλογή και αυτή είναι η νίκη της σε αποδόσεις πάνω από 2.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...