ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα με Τελάντερ, μέσα ο Βέμερ

Ο Γενς Βέμερ, τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, εν αντιθέσει με τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος έχει κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Πρόβλημα με Τελάντερ, μέσα ο Βέμερ

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τον Αντρέα Στραματσόνι, στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Γερμανό δεξιό οπισθοφύλακα να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από καιρό, την ίδια ώρα που ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος επέστρεψε μετά από τραυματισμό που είχε στο ματς με τη Βέροια, να μένει εκτός, λόγω μιας κάκωσης στο αριστερό γόνατο.

Ο Δανός μπακ, έκανε θεραπεία, όπως και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, την επόμενη Κυριακή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες που έπαιξαν στη Βέροια ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έπαιξαν οικογενειακό διπλό. Οι «πράσινοι» έχουν ρεπό αύριο και θα επιστρέψουν στο «Γ. Καλαφάτης», την Τετάρτη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...