ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όλοι για έναν και ένας για όλους»

Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ, αναφέρθηκε ,μέσω του blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στο μυστικό των τελευταίων επιτυχιών του «τριφυλλιού».

«Όλοι για έναν και ένας για όλους»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλησπέρα σε όλους,

Έχουμε κερδίσει μια σειρά αγώνων πάρα πολύ σημαντικών για εμάς και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια κλείνοντας το κεφάλαιο για το ποιος θα προκριθεί στο Top 16 την Παρασκευή, δίνοντας απάντηση σε αυτό το ερώτημα απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα.

Μετά το διπλό στην Καρσίγιακα γνωρίζαμε πως αυτό το παιχνίδι θα είναι που θα κρίνει την πρόκριση. Η νίκη μέσα στην Τουρκία, κάτω από αυτές τις συνθήκες, μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση. Ήταν το πρώτο ματς φέτος στο οποίο είχαμε σταθερή απόδοση, ένα παιχνίδι στο οποίο δείξαμε χαρακτήρα. Βάλαμε όλοι το «εγώ» μας κάτω από το «εμείς», δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για το ποιος θα σκοράρει, ποιος θα πάρει ριμπάουντ, ποιος θα δώσει ασίστ και ποιος θα παίξει άμυνα. Ήμασταν όλοι έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολούθησε ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά η αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα. Μια ομάδα που διεκδικεί την Ευρωλίγκα, μια ομάδα με πολύ μεγάλες βλέψεις για Φάιναλ Φορ και ένα πολύ δυνατό ρόστερ την οποία κερδίσαμε έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό αυτό που θέλουμε να χτίσουμε σαν ομάδα: το όλοι για έναν και ένας για όλους.

Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση γινόμαστε καλύτεροι, δουλεύουμε συγκεκριμένα πράγματα που θέλουμε να έχουμε εμείς σαν ομάδα και δενόμαστε πιο πολύ. Για παράδειγμα, στην αρχή της σεζόν και στα ταξίδια που είχαμε στην Κίνα και τη Ρωσία γίναμε οικογένεια εκτός παρκέ. Σιγά-σιγά γινόμαστε οικογένεια και πάνω στο παρκέ. Δεν είναι εύκολο σε μια ομάδα να βρεθούν οι ρόλοι και να καταλάβουμε όλοι το πως πρέπει να κινηθούμε. Αν συνεχίσουμε με το «εμείς» να είναι το μοναδικό πράγμα στο μυαλό μας, τότε θα πετύχουμε και τους στόχους μας.

Είμαστε ικανοποιημένοι από τα τελευταία παιχνίδια, ξέρουμε τι έχουμε κάνει λάθος στο ματς της Πολωνίας, όπου χάσαμε από τη Ζιέλονα Γκόρα, δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θέλουμε να προκριθούμε την Παρασκευή στο σπίτι μας.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός έδρας μένοντας συγκεντρωμένοι σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο όπως αυτό της Καρσίγιακα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι σπάσαμε αυτό το «ταμπού» που είχε δημιουργηθεί με τη Μπαρτσελόνα. Είχαν εννέα συνεχόμενες νίκες απέναντι στο σύλλογο, το ξέραμε, το είχαμε συζητήσει και θέλαμε να βάλουμε ένα τέλος. Ευτυχώς τα καταφέραμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Γκόραν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.