ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μοίρασαν» χαμόγελα στο PAO Shop (Pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, «Stoiximan.gr», πραγματοποίησαν με επιτυχία ένα σπουδαίο event στο κατάστημα «PAO Shop» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Μοίρασαν» χαμόγελα στο PAO Shop (Pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Πλήθος κόσμου, πολλά παιδιά, παίκτες της ομάδας αλλά και στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», του μεγάλου χορηγού «Stoiximan.gr» και του Ερασιτέχνη, πέρασαν όμορφες στιγμές στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σ’ ένα event απόλυτα προσαρμοσμένο στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους παίκτες της ομάδας, να παίξουν όλα μαζί αλλά και να διασκεδάσουν μέσα από τα happenings που υπήρχαν ειδικά γι’ αυτά! Άλλωστε στα παιδιά ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση, όπως συνολικά η ενέργεια που έχει αρχίσει από τις 4 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως το τέλος του μήνα.

Ο σκοπός όλων είναι να μοιράσουμε χαμόγελα στα παιδιά και το event στο PAOSHOP της Λεωφόρου αυτό ακριβώς το μήνυμα πέρασε. Όλοι πέρασαν υπέροχα και το… έδειξαν με την εικόνα των παιδιών που χαμογελούν να αποτελεί την καλύτερηΑΝΤΑΜΟΙΒΉ των εμπνευστών.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Image

Η ομάδα εκπροσωπήθηκε από τον Σάνι Μπετσίροβιτς (και το γιο του) καθώς επίσης και τους Τζέιμς Γκιστ (ήρθε με την κόρη του), Τζέιμς Φελντέιν, Όγκνιεν Κούζμιτς, Σάσα Πάβλοβιτς (με τα δύο από τα τρία παιδιά του), Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργο Παπαγιάννη, Μιχάλη Λούντζη, Γιώργο Καλαϊτζάκη και Κώστα Παπαδάκη.

Ο Διευθυντής των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Κώστας Τσαρτσαρής ενίσχυσαν με την παρουσία τους την εκδήλωση τονίζοντας έτσι το ενδιαφέρον τους για τα παιδιά, που εκφράζουν το μέλλον αλλά και την υποστήριξή τους σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα PAOSHOP,  ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, «Stoiximan.gr» ανέλαβαν την πρωτοβουλία που άρχισε στις 4 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 31 του μήνα. Με κάθε αγορά από τα PAOSHOP στο διάστημα αυτό, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύεται με ένα σημαντικό ποσοστό.

Image (2) - Αντιγραφή

Ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ.Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός όπως και η Stoiximan είναι πάντα δίπλα στα παιδιά. Θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές γιατί είναι κοντά στις προσπάθειές μας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά. Όχι μόνο με ευχές, αλλά ουσιαστικά. Αυτή η συμμετοχή και αυτή η συμπαράσταση είναι σπουδαία. Προσπαθούν να βρουν τρόπους να συμβάλουν με όλους τους τρόπους και όχι μόνο οικονομικά. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που είναι σημαντικό. Πριν είκοσι χρόνια τέτοιον καιρό ένα μικρό παιδί συμμετείχε στους αγώνες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Τέτοια εποχή προσπαθούσε να ρουφήξει τις τελευταίες του στιγμές στη ζωή έχοντας ως τελευταία του επιθυμία να γίνει το χαμόγελο του παιδιού.

Ο Ανδρέας, ο γιος μου, ένας φανατικός Παναθηναϊκός και αθλητής του μπάσκετ σε ηλικία δέκα ετών πήρε υπογραφές από όλους τους παίκτες και για δύο ημέρες σταμάτησε να πονάει. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λιμόζ, ο Ανδρέας πήρε υπογραφές απ’ όλους και χάρηκε τόσο που έπαψε να πονά. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Παναθηναϊκό και τη Stoiximan που είναι δίπλα μας. Αν ρωτήσεις τα παιδιά που είναι στο νοσοκομείο τι είναι αυτό που θέλουν περισσότερο, θα πουν ένα γνωστό αθλητή, έναν σημαντικό άνθρωπο κοντά τους. Αυτή η προσφορά είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά. Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι αυτός ο χρόνος να φέρει ό,τι καλύτερο ώστε να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Ο Διευθυντής του PAOSHOP, κ.Αριστείδης Χριστόπουλος δήλωσε: «Όταν χαμογελά ένα παιδί υπάρχει ελπίδα. Γι’ αυτό θέλουμε όλους να είναι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το Χαμόγελο του Παιδιού και στη Stoiximan ώστε να μπορέσουμε να χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Γιαννόπουλο και την προσπάθειά του».

Ο Σάσα Πάβλοβιτς αγόρασε ένα δώρο στο νεογέννητο γιό του: Ένα φορμάκι που έγραφε «είμαι ένας μικρός Διαμαντίδης» και μάλιστα ο Όγκνιεν Κούζμιτς βρέθηκε στη θέση του… πωλητή! «Είναι μια υπέροχη εκδήλωση και χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχω με τα παιδιά μου» είπε αρχικά ο Σάσα Πάβλοβιτς και πρόσθεσε: «Ό,τι γίνεται κι έχει επίκεντρο τα παιδιά είναι πάντα σημαντικό. Από την πλευρά μας οφείλουμε να υποστηρίζουμε τέτοιες ενέργειες όπως και θέματα κοινωνικής ευθύνης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εμπνευστές της πρωτοβουλίας».

Image (2)

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επεσήμανε: «Τα παιδιά εκφράζουν το μέλλον και είναι επιθυμία κι ευχή μας να χαμογελούν. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Χαίρομαι που συμμετέχω σ’ αυτή την εκδήλωση, είναι όμορφη εικόνα να βλέπεις το χώρο του PAOSHOP της Λεωφόρου γεμάτο από κόσμο και παιδιά κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής».

Τέλος ο Τζέιμς Φελντέιν είπε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα γύρω από τόσα παιδιά που χαμογελούν. Είναι μοναδικό συναίσθημα το να δίνεις χαρά στα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή την πρωτοβουλία κι εμείς πάντα θα συμμετέχουμε με χαρά σε τέτοιες ενέργειες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...