ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τα παιδιά είναι το μέλλον»

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μποχωρίδης, βρέθηκε στο PAO Shop στην σημερινή γιορτή και τόνισε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον.

«Τα παιδιά είναι το μέλλον»

Ο 21 χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μποχωρίδης, βρέθηκε στην γιορτή του Paoshop και μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ θετικό να γίνονται τέτοιες κινήσεις και όχι μόνο μέσα στις γιορτές. Για εμάς, τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό, συνεπώς είναι ό,τι καλύτερο να παίρνονται τέτοιες πρωτοβουλίες και όπως βέβαια είναι πολύ σημαντικό που έχει έρθει τόσος κόσμος και στηρίζει τα παιδιά. Τα παιδιά είναι το μέλλον, μας δίνουν δύναμη και εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...