ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν πάμε πουθενά»

Εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας, ο Γιώργος Ρούσης λίγη ώρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Α.Ο Θήρας, δήλωσε πως έτσι η ομάδα δεν πάει πουθενά.

Ρούσης: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν πάμε πουθενά»

Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμα μία, απρόσμενη αυτή τη φορά από τον Α.Ο Θήρας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», μίλησε για τον αγωνιστικό τσαμπουκά, που η ομάδα δεν έβγαλε στο γήπεδο και τόνισε πως πρέπει να αλλάξουν άμεσα τα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν παίξαμε όπως έπρεπε σήμερα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν παίξεις καλά θα χάσεις, όπως συνέβη σήμερα, κι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και σε παιχνίδια που θεωρητικά είσαι καλύτερη ομάδα. Δεν είχαμε τον αγωνιστικό τσαμπουκά που έπρεπε και αν συνεχίσουμε έτσι δεν πάμε πουθενά».

Ήττα στις λεπτομέρειες
Ήττα στις λεπτομέρειες 577 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...