ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαρκόπουλος: «Πέμπτη φορά φέτος χάνουμε έτσι…»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε πως είναι η πέμπτη φορά φέτος που χάνεται έτσι νίκη για τον «δικέφαλο».

Μαρκόπουλος: «Πέμπτη φορά φέτος χάνουμε έτσι…»

Αναλυτικά όσα είπε ο  Σούλης Μαρκόπουλος:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει μέλλον όταν παίζει σαν Παναθηναϊκός και έχει πολύ μέλλον στην Ευρώπη. Από την πλευρά μας θέλαμε να σταματήσουμε τα βασικά στοιχεία του Παναθηναϊκού και το πετύχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Παναθηναϊκός έπαψε να σκοράρει με τρίποντα περάσαμε μπροστά και το διατηρήσαμε. Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις μας δεν είχαμε καλάθι και ήμασταν άστοχοι από τη γραμμή των βολών.

Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν μας αρκούν τα καλά λόγια, πρέπει να κερδίζεις για να είσαι καλή ομάδα. Επαναλαμβάνεται για πέμπτη φορά φέτος. Κάτι πρέπει να αλλάξει για να έχουμε καλύτερη στυνέχεια. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Για τις χαμένες βολές και τις άστοχες επιθέσεις στο τέλος: «Ότι και να πεις είναι έξω από το παιχνίδι. Ο παίκτης είναι πως αισθάνεται δυνατά στα πόδια και του τι δίνει ο αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνα και  μας έβγαλαν δύο  βήματα έξω από την γραμμή μας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Σχορτσανίτη κάτω από το καλάθι. Στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ. Ότι και να πεις είναι έξω από το παιχνίδι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κλείσει την ψαλίδα με τους «αιώνιους», καθώς από τον Ολυμπιακό ηττήθηκε στην παράταση, ενώ στο ΟΑΚΑ στο νήμα: «Τελείως διαφορετικά βλέπουν το πρωτάθλημα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει περισσότερο και έχουν πλησιάσει αρκετά και αν συνεχίσουν έτσι θα υπάρχει ακόμα πιο δυνατό ελληνικό πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.