ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

XBOX ONE CUP από τις ακαδημίες της ΚΑΕ

Οι ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, διοργανώνουν στο Λουτράκι το πρώτο XBOX ONE CUP, με τη συμμετοχή 20 ομάδων.

XBOX ONE CUP από τις ακαδημίες της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του τουρνουά στο Λουτράκι, με τη συμμετοχή των ακαδημιών από 20 ομάδες, σε ένα τριήμερο από το οποίο δε θα λείψουν οι εκπλήξεις.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

«Σε μια ακόμα σημαντική ενέργεια προχωρούν οι ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός οι οποίες διοργανώνουν το πρώτο XBOX ONE CUP στο διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2015.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι Ακαδημίες 20 ομάδων, με αθλητές γεννημένους από το 2002 μέχρι το 2004. Για το σκοπό αυτό οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο XBOX ONE CUP θα συγκεντρωθούν στο Λουτράκι και στις εγκαταστάσεις του SportCamp όπου θα γίνουν και οι αγώνες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.887 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση που θα καθιερωθεί και θα γίνει θεσμός καθώς ένας από τους στόχους των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι η επαφή με άλλες ομάδες που έχουν τα ίδια πλάνα, τους ίδιους στόχους και σαφώς ανάλογη επιθυμία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με την επιθυμία μας να μάθουν τα παιδιά τι θα πει «ομάδα», να αρχίσουν να μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας και της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας.

Παράλληλα και με δεδομένο το εορταστικό των ημερών, θα υπάρξουν και ορισμένα happenings που θα συμβάλλουν στη διασκέδαση των παιδιών καθώς η XBOX θα έχει έξι κονσόλες της σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ώστε να υπάρξει κι ένα διαφορετικό τουρνουά ΝΒΑ 2Κ16 μεταξύ των παιδιών!

Επίσης, θα στηθεί και θα λειτουργήσει το PAOSHOP όπου όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα γνήσια προϊόντα της ομάδας.

Το βέβαιο είναι ότι στο Λουτράκι θα γραφεί η αρχή μιας σπουδαίας διοργάνωσης που θα γίνει θεσμός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...