ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Επιστροφή στα «τρίποντα» για τους Νέους

Η ομάδα Νέων του «τριφυλλιού» επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης του Πανθρακικού (1-0) και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Επιστροφή στα «τρίποντα» για τους Νέους

Παρά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν από την αρχή του ματς δυναμικά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις λιγοστές φάσεις που δημιουργήθηκαν, μπροστά από τις δύο εστίες.

Όμως οι «πράσινοι» παρουσίασαν σοβαρό πρόσωπο και εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες του αντιπάλου για να φύγουν από την Κομοτηνή με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

1369807

Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Παπανικολάου στο 70ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ της θρακιώτικης ομάδας.

Έτσι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα υποδομών, βάζοντας τέλος σ’ ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Evaggelou-panathinaikos24

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Τζατζανάς, Φουρκάν, Κουτσακανίδης, Φαρμάκης, Κοσμίδης, Βελή, Γιότσης, Μιχαηλίδης, Σαραντίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος (Σιλβεστρίδης), Βαλμάς, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος Β., Λάμπρου, Μπουζούκης (Μαυρομάτης), Χατζηγιοβάννης (Κουντουριώτης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE