ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σημαντική η τελευταία εβδομάδα για εμάς»

Ο Γκόραν Μπιέντοφ μέσα από το προσωπικό του blog στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ, έγραψε για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Σημαντική η τελευταία εβδομάδα για εμάς»

Ο άμεσος βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ, μέσα από το προσωπικό μπλογκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε αρχικά στην επίσκεψή τους στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» κι εν συνεχεία στο πρόγραμμα-βουνό που τους περιμένει.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους, η Δευτέρα (21/12) ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς, ίσως η σημαντικότερη από την ημέρα που ήρθαμε στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Η επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά με παιδιά που μας δίνουν το παράδειγμα της ζωής. Θέλαμε να τους δώσουμε λίγη χαρά και για εμάς είναι ζήτημα υψίστης σημασίας να δούμε τα προσωπάκια τους να χαμογελούν.

Πρόκειται για παιδιά που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη και είμαι υπερήφανος που ως μέλος του Παναθηναϊκού μου δόθηκε η ευκαιρία να τα συναντήσω. Αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους οφείλουμε να τα σκεφτόμαστε κάθε ημέρα και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να τους χαρίζουμε στιγμές όπως η σημερινή (21/12). Νιώθω περίεργα ύστερα από αυτή την εμπειρία να συνεχίσω γράφοντας για μπάσκετ, αλλά η ζωή μας κυλά κάπως έτσι, άλλωστε αυτή η επίσκεψη πέραν από αυτές τις γραμμές παραμένει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Πρωτίστως, έχουμε τον αγώνα με την Καβάλα, ένα παιχνίδι που θα πρέπει να καταφέρουμε να δώσουμε χρόνο για ξεκούραση σε κάποιους ιδιαίτερα επιβαρυμένους παίκτες και την ευκαιρία σε κάποιους άλλους να ανακτήσουν τη φόρμα τους και να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Τους χρειαζόμαστε όλους έτοιμους εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ακολουθεί μετά η νοκ άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Άρη. Ίσως το σημαντικότερο από τα τρία παιχνίδια, καθώς έχει τον χαρακτήρα «do or die». Ο νικητής θα διεκδικήσει ένα τρόπαιο, ο ηττημένος θα πάει σπίτι του.

Τέλος, κλείνουμε τη χρονιά με την έναρξη του Top 16. Τι να πει κανείς για αυτό το παιχνίδι με τη Φενέρ; Μια ομάδα που συμμετείχε στο φάιναλ φορ, με σπουδαίο προπονητή και ρόστερ που έχει ως στόχο την Ευρωλίγκα. Θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντί τους και να δούμε πού βρισκόμαστε. Ο όμιλος του Top 16 είναι μια τεράστια πρόκληση για εμάς απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Είναι ευχαρίστηση για εμάς να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας κόντρα σε αυτές τις ομάδες αυτού του επιπέδου.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Γκόραν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.