ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού Α.Ο και στην Αμερική

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, ανακοίνωσε τη δημιουργία ακαδημιών καλαθοσφαίρισης και στην Αμερική, σε συνεργασία με την Karidis Group International και την Real Time Events.

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού Α.Ο και στην Αμερική

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο:

«Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. παρουσία του Προέδρου Ηλία Μιχαλαριά, του ιδιοκτήτη της εταιρίας Karidis Group International (η οποία θα αναλάβει την επέκταση των ακαδημιών του Τριφυλλιού στην Αμερική), καθώς και των εκπροσώπων της Real Time Events, (αρμόδιο Agency για το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διαχείριση του Παγκόσμιου Δικτύου Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού), υπεγράφη η σχετική συμφωνία για την επέκταση των ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης στην Αμερική.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα λειτουργίας ενός Παγκόσμιου Δικτύου Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο που αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Με αφορμή τη συμφωνία ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, κ. Ηλίας Μιχαλαριάς δήλωσε:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με το γεγονός της επέκτασης των ακαδημιών μας στην Αμερική. Η δημιουργία του Παγκόσμιου Δικτύου Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης είναι ένα project που δουλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό με επαγγελματισμό και όραμα και σήμερα ξεκινάει το ταξίδι του με πρώτο σταθμό την Αμερική. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές για την επέκταση του Δικτύου σε όλες τις ηπείρους”.

Αντίστοιχα ο ιδιοκτήτης της Karidis Group International (KGI), κ. Νικόλαος Καρύδης δήλωσε:

“Ευχαριστώ παρά πολύ τον κύριο Μιχαλαριά, τους συνεργάτες του και ολόκληρη την Παναθηναϊκή οικογένεια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Υπόσχομαι να σταθώ επάξια αυτής της εμπιστοσύνης και να σας κάνω υπερήφανους όλους. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε το όνομα των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού στην Αμερική να γίνει πασίγνωστο. Ήδη από το 2008 η εταιρία μας, η οποία δραστηριοποιείται στο sportmanagement & licensing, έχει αναλάβει με επιτυχία το αντίστοιχο εγχείρημα για τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού (PAOSoccerSchools)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.