ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γερμανικό σενάριο για Σαλάι

Την περίπτωση του Άνταμ Σαλάι επανέφεραν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό γερμανικά δημοσιεύματα.

Γερμανικό σενάριο για Σαλάι

Την ώρα που οι «μνηστήρες» για τον Νίκο Καρέλη ολοένα και αυξάνονται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τους «πράσινους» επιστρέφει ο Ούγγρος επιθετικός της Χόφενχαϊμ, Άνταμ Σαλάι.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Μπουντεσλίγκα και σύμφωνα με την «Bild» υπάρχει ενδεχόμενο να παραχωρηθεί.

Για την περίπτωση του όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, καθώς Άστον Βίλα, ΚΠΡ και Μακάμπι Τ.Α, είναι οι άλλοι τρεις σύλλογοι που ενδιαφέρονται.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι άγνωστος στο «πράσινο» στρατόπεδο, καθώς είχε προταθεί το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πάλι τα σενάρια αποχώρησης του Νίκου Καρέλη, είχαν φουντώσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.