ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπιέντοφ: «Δύσκολη αποστολή με ΑΕΚ»

Ο Γκόραν Μπιέντοφ μέσα από το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αφού έστειλε τις δικές του ευχές τόνισε ότι είναι δύσκολη η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Μπιέντοφ: «Δύσκολη αποστολή με ΑΕΚ»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο εκ των άμεσων συνεργατών του Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους Έλληνες και φυσικά να εκφράσω τις ξεχωριστές ευχές μου στους φίλους της ομάδας μας. Μακάρι το 2016 να μας φέρει υγεία, ευτυχία, χαρές και ειρήνη, αν έχουμε αυτά τότε όλα είναι εφικτά. Ξεκινάμε τη χρονιά έχοντας μπροστά μας μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή. Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες καθώς θα είμαστε φιλοξενούμενοι στο γήπεδο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους οπαδούς μας να μας υποστηρίζουν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν.

Δεύτερον, πάντοτε τα παιχνίδια αυτές τις ημέρες κρύβουν πολλές παγίδες διότι το κλίμα είναι εορταστικό, παίζουμε στις 3 Γενάρη και απαιτείται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση προκειμένου να μην παρασυρθεί κανείς από αυτές τις συνθήκες. Παράλληλα, το κυριότερο είναι πως παίζουμε με την ΑΕΚ, μια ιστορική ομάδα με πάρα πολλές δυνατότητες και πάρα πολύ καλούς παίκτες.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημαντικότερο στοιχείο, ωστόσο, που κάνει την αποστολή μας ακόμη πιο δύσκολη είναι πως ο αντίπαλός μας έχει καινούργιο προπονητή στον πάγκο του. Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέλαβε εδώ και αρκετές ημέρες την ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι πως θα έχει προσπαθήσει ν’ αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, έχοντας και τη δυνατότητα να δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Δεν έχουμε καθόλου εύκολη αποστολή αλλά ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε αήττητοι και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο χωρίς απώλειες. Πέραν του κλίματος των ημερών προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ κοπιαστικό ταξίδι με μια σφοδρή κακοκαιρία που λίγο έλειψε να μας κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη και από ένα παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εκεί, θέλαμε να φύγουμε νικητές από την έδρα μιας ομάδας που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να βρεθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα του αγώνα εν συνεχεία καταφέραμε να «επιστρέψουμε» και να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά όταν ο αντίπαλος βάζει κάποια μεγάλα σουτ στην έδρα του τότε σε συνάρτηση και με άλλους παράγοντες βρίσκει τον τρόπο να σε νικήσει. Η απουσία του Μήτσου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντική για εμάς και μας κόστισε.

Για την Ευρωλίγκα όμως και την κρισιμότατη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα θα τα πούμε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τώρα προέχει μόνο αυτός ο αγώνας, προσπαθούμε να δουλέψουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα έχοντας ουσιαστικά δύο προπονήσεις πριν από αυτό το παιχνίδι.

Τα ξαναλέμε σύντομα Γκόραν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.